Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 13, 2011

Nous equipaments pel Roc d'Azur 2011.

Als darrers mesos he fet venir o anat a buscar diferents equipaments d'estiu, mallot Pearl Izumi Retro de màniga curta, que vaig portar de Chain al Nadal passat,  el mallot Campagnolo d'estiu també d'aquesta darrera visita a Chain, aprofitant que anàvem  a la SSWC, i l'aspecte que tenia més abandonat eren els culots, la Pearl Izumi 3D PRO, encara pot funcionar una temporada més, o no, no així l'Assos F1 Mille d'estiu que està literalment morta, però morta.

Els equipaments d'hivern els tinc a on han de ser, després de comprar-los a la visita a Chain de fa uns mesos, i a l'entrada d'aquesta primavera passada també a Doctore Tèxtil, quan vaig comprar les Bont, vaig comprar també un segon culot pirata Assos F1 Mille d'hivern, és a dir ara en tinc dos, i un pantaló llarg d'hivern Pearl Izumi de la primera visita a Chain. La compra magistral va ser també la jaqueta Mavic d'hivern i ja no puc dir res de les botes Lake MX140, aquests darrers de la visita a Chain, què són les que vaig portar a la Tramunbike, i que a la producció del  vídeo de la Cerdanya d'en Colorado, perquè allò va ser una producció,  em van demostrar que en les pitjors condicions de neu i fred fan la seva funció, com ho és la de mantenir els peus secs i calents sempre.

"He de recordar aquest fet i que les properes sabatilles de MTB hauria de valorar la possibilitat de que siguin unes Lake, i tant que sí", encara que per a mi avui, les properes més immediates abans que les Lake han de ser les Shimano M315.

En Xavi de Doctore Textil és senzillament encantador, bones propostes i millors productes, i tant, de casa seva han sortit les Bont, fem un silenci, una mica més de silenci, seguim, els pirates Assos, la jaqueta Assos, els culots d'estiu Sportful i el mallot Castelli, una botiga de bikes que ha obert un espai independent, separat de la botiga de bikes, a on únicament el seu producte és l'equipament pel ciclista.


El mallot  no és de la mateixa casa, sí molt però molt similar al culot,  l'he portat cap a casa en honor a en Xavi Paricio, i tant que sí.


Xavi senzill, sensacional, divertit, elegant, hi haurà data i hora d'estrena.


Els acabats de somni.


Bosses i cremallera, aquesta darrera per a mi molt funcional.


El què us deia del jersei i el culot, diferent marca però similars colors.

Aquest,  segons Sportful, el culot és per a sortides per sota dels vuitanta quilòmetres.


I aquesta sembla gruixuda, espereu a la segona.


El mallot, dels millors que he tingut, també és veritat que n'he tingut pocs.


El reflectant una bona idea.

 Darrera hi hauria d'haver reflectants, i més si és un color fosc com aquest. Hi he posat però remei, i tant. Manca la cremallera, amb el petit departament tancat per aquesta, pels diners i les claus de la VW.

Culot Sportful GRANFONDO.


Aquest sí que és culot-culot.


Aquest culot és per distàncies de més de vuitanta quilòmetres.

M'agrada aquesta marca, Campagnolo, bàsicament per tradició. Un dia ja en posaré una crònica d'aquesta tradició, no de Campagnolo, si no de Campagnolo i un nen d'onze anys que somiava amb un canvi Campagnolo.


Però per compensar la manca de reflectants del mallot,  el culot hi posa remei.

El conjunt Assos per a primavera-tardor i bona part de l'hivern a casa.

Assos F1 Mille.


Aquest conjunt amb diferència, a sobre del paper el millor conjunt primavera-tardor que he tingut mai. De fet fora de les aventures amb els homes del Montseny, tot l'any excepte a l'estiu el podré utilitzar, amb una tèrmica específica segons l'estació.


El culot, bé,  és un Assos F1 Mille, n'hi ha de millors ara,  i tant.


Assos Intermediate EVO.

La jaqueta, que no havia de venir, ha fet tots els punt per fer camí cap a casa.

Les mànigues, la part davantera haurien de ser del mateix material que el del pit?


Els dos reflectants de 10/10, a sota també hauria anat bé.


Com amb el mallot Castelli, la funcional cremallera. 

He de dir que avui i crec que per molt temps sóc un genet que vola proper a BO, i clar que sempre ha d'haver-hi aquests contactes amb d'altres establiments i més si ho fan bé, i tant que sí, com avui amb en Xavi de Doctore, però en Narcís i en David de BO, són això en Narcís i en David de BO, diferents. Hem de pensar que per generació en Xavi, en Narcís i en David em són més propers fet que fa el to i les converses rodin més properes, i de manera més fluida, i tant que sí.

MTB, MTB, MTB.

He cercat Pearl Izumi, però size S o XS, difícil,  i les S, quan podia ser, no m'agradava el model. Però ja vindrà, serà que ara no tocava, mtb, mtb, mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada