Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 14, 2011

Primer, la cloenda de la SSWC 2011, per després donar pas al Roc d'Azur 2011.

Una cloenda d'una SSWC ha de ser-ho agafada de la ma dels agraïments, per què? senzill, perquè a part de la voluntat d'anar-hi, hi ha també les circumstàncies, petits fets, o no tan petits que fa que la nostra participació a la SSWC hagi estat possible.

Un actor principal a aquesta SSWC, en Michael, la seva primera proposta, seguida de la seva hospitalitat, així com de la seva participació a la SSWC, ha fet possible aquesta aventura.

Gràcies, moltes gràcies Michael.


A la MRG, que sempre dóna un PLUS d'emoció a tot esdeveniment que compartim.


A en Hagen, perquè no oblidem que va ser un dels primers SSWC a dirigir-se a nosaltres.


A l'organització, que amb la seva amabilitat ha provocat que estiguem mirant de programar en properes dates una estada més prolongada  a aquest magnífic i apartat paradís del MTB.


A en Jeff Jones, per la seva introvertida amabilitat, una persona marcadament diferent. Competir, compartir, dos fets encara més entranyables si van agafats de la ma, i tant que sí.


A els amics d'en Michael, per la seva amabilitat amb nosaltres, pels seus somriues ara sí, ara també.


A en Narcís i en David de BO, perquè si bé és cert que quan varem muntar la SS de la Betty, ella no tenia al cap participar a la SSWC, sí que ho és que de ben segur que la mosca SSWC sí que li voltava pel cap, i el fet de poder rodar amb la Yeti-Betty passada a SS, va fer que "la bola es poses a rodar".

I també cal agrair-los el fet de que en Michael es va motivar i molt al poder rodar amb la Niner SS d'en David, a l'estada al nostre país d'en Michael.

També donar les gràcies a la cuinera del B&B de Kilifinane,  a aquesta senyora gran que ens va tractar a cos de rei, i què va fer que el dinar del dissabte fos un moment tan especial, com ho va ser la conversa amb la "parella", ella la guanyadora de la SSWC, ell un monstre  a dalt de la bike i també de l'amabilitat.

A la botiga que va cedir la Niner a en Michael. 

A en Colorado, que fa amb la seva presència que l'aventura sigui, això "l'aventura".

Al conjunt dels participants i de l'organització,  perquè entre tots la SSWC 2011 ha estat una SSWC, sí, però també una gran festa del MTB.


http://www.sswc2011.ie/who-is-coming-to-the-sswc-2011/

560 inscrits?


I en darrer terme a nosaltres per aquesta bona pensada i a vosaltres per compartir tots junts a The Great Escape MTB, aquesta aventura de somni.


MTB, MTB, MTB.

Ara sí,  ara a The Great Escape MTB donem pas oficialment a la propera gran aventura,  Roc d'Azur 2011.  Això sí amb el permís d'en Colorado que previament al Roc, participarà a La Volta a la Cerdanya amb la Mooto-X SS, i què segur que com a la Trancatalunya serà tot un esdeveniment, i tant que sí, mtb, mtb, mtb.

2 comentaris:

  1. Ara que hi penso, quan tornem del Roc no posaré la llista dels 16.000-17.000 participants, crec.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina