Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 28, 2011

Tasques pendents pel Roc 2011.

Líquid NoTubes dels Maxxis Ardent 2.25, i els Maxxis Monorail 2.1,  Tubeless els dos. Aquesta tasca sempre em costa de fer, però avui hauria de ser, i tant.

Femella que fixa els discs a la boixa, cal desmuntar rodes, treure les tanques per poder fer-ho, també és de les que m'agrada fer, i tant.

Valorar a tres cents quilòmetres de la primera cursa si faig un canvis de pastilles, de les pastilles que estan a mig desgast, no ho faig mai, o si més no quan estic a dies de la cursa i encara no tinc el 100% de l'emoció a sobre. He de mirar de valorar-ho ara, ara que tinc dies per poder rodar el temps suficient perquè les pastilles noves s'adaptin als discs vells.

Bé, ara és el que tinc al cap per fer.

Els tres equipaments per a les tres curses, a punt, el quart que serà el que portarem per a rodar el dia abans de la primera fita, el Roc Marathon, també.

Portarem el "Repair Stand", les eines totes, i recanvis.

Frens,  pinces de fre, pastilles de fre, cadenes, plats, pinyons, seients, tiges, manillars, potències, pedals, cales d'aquests,  pneumàtics de 26" i de 29", rodes  de 26", perquè de 29er no en tenim un segon conjunt, caixes de "pedalier", pistes de direcció, càmeres, són una primera llista del que ara em ve al cap.


Feina feta, una setmana abans i tots els recanvis ja són dins de la caixa, mtb, mtb, mtb.

Les imatges mentre preparo la caixa a on van tots aquests recanvis, caixa tipus que fa unes setmanes  ja vaig separar per a aquesta fita del Roc 2011. La caixa és en la que van els arxivadors del despatx quan ens els envia el proveïdor.


També podem anar tranquils, pel fet de que si tot i portar tots aquests recanvis,  el problema no el poguéssim solucionar, disposem de les assistències oficials dels corredors oficials que durant el Roc estan a la nostra disposició, com sona, i no únicament de les marques de bikes, si no de cada marca de components, si és un problema de les bieles o de les rodes Shimano, a Shimano, si és un problema d'un pneumàtic Maxxis, a Maxxis, si és problema dels frens Formula d'en Colorado, a Formula, si és una boixa DT, a DT Swiss.


No serà, no és certament  una garantia del 100%, però penso que així hi vas molt més tranquil a una cursa, i tant que sí, i més si és lluny de casa. Crec recordar que pagues els materials, no recordo si has d'abonar la ma d'obra. Però en cas de que sí, segueix sent una gran idea, i tant que sí.


I si així, amb les diferents assistències tampoc tinguessim una via per poder  posar remei al possible problema,  sempre poder decidir-nos per una bike de test, oi que sí?


Us poso imatges de la darrera edició, pel que fa referència a les assistències.


MTB, MTB, MTB.


El què comentavem diumenge, mtb, mtb, mtb.

2 comentaris:

  1. La foto de la taula amb els recanvis es senzillament impresionant !!!!

    ResponElimina
  2. És una petita selecció del que penso ens pot anar bé al Roc.

    Miro d'evitar de repetir compres al Roc de components que ja tenim, portant aquests darrers, i tant que sí.

    També tinc unes petites sorpreses per en DNL, de millores per a la seva sensacional Mount Vision.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina