Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 12, 2011

Per Sant Roc.

Avui entre corriols, de la mà d'en Narcís de BO.

Com ahir la xafogor impera, i tant, i veure aigua, aigua, i més aigua és condició necessària per a poder seguir pedalant a dalt de la bike.


He rodat avui més segur que fa uns dies enrere, i he gaudit a les baixades, a totes, ara sí, ara també. És que poder tenir bones sensacions al ritme dels bikers de BO, concretament a les zones més tècniques és senzillament sensacional, gràcies Narcís, gràcies MQL.

Un mig dia de tobogans a on cada cop la qualitat dels corriols ha anat de molt bons a com us esmento, literalment sensacionals.

La bike de 10/10, el 32/23 per aquest tipus de sortida de 10/10, els Ardent 2.25 a 17 psi. són, no hi ha més, adherència quan la necessites, i comoditat pels perseverants impactes. Vaig bé i encara aniré millor, quan tingui el manillar i potència Moots de titani, els disc nou posterior  Shimano XTR, i amb aquestes millores, volarem, que ja és que li toca al meu Drac.

Des de la Tramunbike que no tenia tan bones sensacions a dalt de la bike.

Dies de sortides, i sortides, i més sortides, avui dia 100% BO, avui hem caminat, hem fet un pas més, no serà SS, si no Single Speed.

A Can BO es prepara la cursa del proper dissabte, i el tema sense ser monotema sí que és el principal:"2a cursa  BTT independentista Baronia de SAS".

Incidències amb la bike, cap, eines les de sempre sense esprai d'escuma, menjar cap, aigua, un litre.

MTB, MTB, MTB.

Avui amb en David de BO hem configurat les que poden ser les properes rodes que entrin per la porta de casa, veurem, perquè cal en primer terme definir si la bike serà 26 o 29. 

Preparo la propera intervenció amb les novetats dels components que estan per venir, espero que pugui ser per abans del Roc d'Azur a principis d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada