Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 14, 2011

Tija i manillar Moots.

Avui en Colorado ha concretat amb el sr. Klaus, tot indica que definitivament la vinguda cap a casa, de les tiges i el manillar Moots, serà un fet.

Si això fos així, que no en dubto, però és que el manillar està demanat del 2010,  sí això fos una realitat, al Roc d'Azur hi podríem anar els tres amb les tres tiges Moots respectivament i en el meu cas especialment aquest cop, també amb el manillar Moots de 700 mm. 25,4 mm. i m'esmenta en Colorado que de 10º, jo ja no recordo quina era la comanda.


Que emocionant, poder disposar del conjunt tija i manillar de titani, tinc moltes ganes de sortir-hi a rodar, per experimentar en directe la comoditat que em transmetran aquests dos nous components de la Vicious. Amb el manillar hi anirà la potència Syntace F99 de 105mm. i 6º, minimalista pel que fa a la secció, si la compares amb la robusta Thomson 4x, així com pel que fa referència a la diferència de diàmetres dels manillars, l'actual OS, i el Moots de 25,4 mm.


Després d'aquest pas, si consolidem aquest, serà d'obligat canvi el seient, perquè cap dels dos ni el Tune,  ni el Fizik, tots dos amb les guies de carboni,  poden muntar-se amb la tija Moots, renoi, renoi, renoi.


També he de dir que l'Arione, un seient de carretera,  que és el què portava d'origen, no el puc portar amb la Vicious, perquè és llarguíssim fet que fa que que impacti amb la punta d'aquest, en els canvis ara sí ara també de rodar de dret a assentat.


Poden passar mesos abans no encerti un canvi de seient, del SLR de 135 g. que va morir quan li van caure les orelles, no he deixat de rodar amb el Tune, intentar canviar sí, a l'Arione, però al final sempre he tornat al Tune, i d'això ja fa set-vuit anys.

Hi ha dies per tot, avui el dia és pel titani, i tant que sí.

I pel carboni, però aquest ja tindrà el seu dia, perquè serà notícia a aquest espai, pel fet de tindrem entre les mans un component de darrera generació, oi que sí?

Ahir sense pedalar, avui també, demà en cap cas dins dels termes de normalitat, quedarà això així, i tant que no.

MTB, MTB, MTB.

Posaré imatges en el cas de que puguem celebrar la seva arribada, i tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada