Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de setembre 17, 2011

Com seria l'Eriksen de casa.


Amb vídeos com l'anterior o aquest, no pots voler res més.

MTB, MTB, MTB.

2 comentaris:

  1. Es impresionant, realment son "cautre gats" per montar aquestes bikes, no m'extranya que el proces trigui el que triga. El tema de blasting, es un tema que per a mi te mes una implicacio estetica, no veig per on se li afegeix rigidesa estructural al Ti tal como diuen al video. Ara be, el tema de grabar el teu nom utilitzant aquesta tecnica hem sembla senzillament genial !!!!

    ResponElimina
  2. De l'única bike que de bona ma sé que ha fabricat, després de mesos i mesos d'esperar, la bike no tenia les mides que va demanar el client. Caldria verificar què va demanar i mesurar exhaustivament què té ara com a bike, és veritat, però d'entrada el client diu que aquesta no és la bike que va demanar, però que no reiniciarà un procés de mirar de posar-hi remei per temor a haver d'esperar mesos i mesos a poder aclarir-ho.

    Aquest HM fan por, però por.

    Tens raó que són artesanals, que poder posar-hi el teu nom és una petita personalització més, són detalls tots més que interessants, segurament si visquéssim a USA en tindríem una fa temps, ara, des de Catalunya no ens decidim a demanar-les, si serà o no encara no ho tinc clar.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina