Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 01, 2011

Vells motius.

No és fàcil coincidir a aquest recorregut ple de senders, ple de corriols, de pujades, de baixades, també de caigudes, perquè no.


Aquest recorregut té un inici i un final, si més no en la manera i forma que el tenim concebut.

Però mentre aquest final no ve, mentre podem gaudir del dia a dia, poder fer, poder decidir cada dia el que volem viure, és una opció que fa que tot tingui el seu sentit.

Passen els dies, passaran els anys i el que tenim, el que tindrem són els instants compartits, únicament aquests són els pilars del que passats els anys mirant enrere, mirant endavant, en fer-ho, podrem dir, que bé, que bé, que bé.

A The Great Escape MTB, som, mirarem de ser, fidels a aquest principi.

Poder compartir senders entre genets aquest darrer 2010 ha estat genial. Ara passats els dies quan penso en ells, les imatges no són nítides, sí però les sensacions, fet que fa que el pensament sigui, hem de repetir.

I amb aquest pensament entro a aquest 2011, seguir en aquest corriol que tantes satisfaccions m'ha donat, evidentment un sender ple de dubtes, d'interrogants, de reptes, de incerteses, però que té com a escenari l'esperit de les bones sensacions, dels bons monents.

Un fet és clar les ganes de compartir ens han portat fins a on som  i això amics meus, fa que cada aventura entre senders, entre corriols, entre pistes infintes sigui sempre motiu de compartir.

Per això aquest 2011 té un signe clar als seu primers metres de recorregut, a les seves primeres hores, com és el de posar-nos els equips, tenir a punt les bikes i cada cop que els motius siguin aquests, sortir a pedalar.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada