Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 11, 2011

Preparatius.


Ahir a la nit, cap a la mitja nit, vaig baixar la bike de la VW, hi era des del dissabte, com sona.

Després de mirar-la, un primer punt a fer ahir mateix a negra nit, va ser passar el drap específic a la cadena, durant la sortida en Xavi va posar oli a la seva cadena i una mica també a la meva, era un oli d'aspecte molt viscós i ahir vaig tenir la necessitat de passar-hi el drap únicament.

Avui a primera hora he tret la bateria del Sigma Powerled i l'he posat a carregar, després d'esmorzar la càrrega ja estava al 100%. Tot seguit l'he tornat a posar al manillar de la Vicious.

Després d'això he pensat que tinc pendent la substitució les pastilles de fre del davant, tasca que faré instants abans de tornar a sortir, i aquest fet podria ser aquesta nit, podria ser.

Miro la Vicious i penso amb els reptes del 2011 i que vull afrontar amb la 29" i SS.

Cap és fàcil, començant pels 100 Km. Camins de les Guilleries 2011, per posar un primer exemple del que hauria, dic hauria perquè tot i que tinc el temps per poder posar-me en forma, les Guilleries són a finals d'abril, fet que em permet de preparar-me per poder fer-les amb la SS, però no sé si vinc d'un tram com per posar-me un repte tant exigent.

Sincerament aquest final del 2010 i inici del 2011 no té el to d'afrontar fites extremes, sí fites divertides, serà fer les Guilleries 2011 un repte divertit?, si la resposta és afirmativa, aquest genet serà com al 2009 a la sortida de l'edició 2011, si la resposta és negativa, no cal esmentar res més.

I acabant amb el Roc d'Azur 2011, on participo a una cursa cada dia. Tot i que ja us puc dir que el Roc serà, des del punt de vista que avui ja el veig com a una aventura d'extrema diversió, mentre que els Guilleries 2011 les veig avui com a un suplici, demà no ho sé.

La Vicious avui a punt per a la propera sortida a excepció del canvi de pastilles de fre.


Pel proper repte però, la caixa EBB Phil Wood ha de ser ja la caixa i la roda del darrera XT ha de presentar un funcionament impecable, però impecable, també tindré si la bike d'en David és, el manillar de titani de 700 mm. i de crec recordar de 8-10º de retrocés i si no seguiré amb el porto ara.

El tema Tubeless de veritat seria el que hauria de tenir per poder gaudir encara més de la Vicious, no ja per pujar únicament que també, perquè e les pujades relliscoses el fet d'haver d'anar a 23-25 psi. en lloc de 19-20 psi. fa que molts cops pel fet d'anar dret la roda llisqui i el cop muscular sigui molt violent, això a una èpica és l'entrada a un dolor muscular intens quan de cop durant unes dècimes de segon de màxima potència passes a no fer cap esforç, així com baixant on portar un pneumàtic amb carcassa Tubeless és per a mi una ajuda important.

Amb els pneumàtics CrossMark Tubeless de 29" espero de com a mínim 800 g. s'obrirà un món de millora de les prestacions a dalt de la 29". Però estan anunciats pel 2011, no sé si principis, no ho sé, però per l'abril estaria bé poder rodar amb ells, també és veritat que si vaig fer les darreres Guilleries amb els The Raven de NoTubes també puc anar-hi amb els Hutchinson Python Tubeless Ready, segur.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada