Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 27, 2011

Sultan 29" & Flux 26".

Demà si tot va com ha d'anar a casa serà un festival.

Ens han confirmat des de Fattire-Bikes que la Turner Sultan i la Flux ja venen cap a casa.

Demà a les 9 del matí tindré l'Air, això vol dir el que he esmentat, que demà serà si tot va vom ha d'anar, un festival entre festivals.

Colorado, com portes els nervis, 5 Spot, Flux, Sultan, poc mès puc demanar, som dijous, fa just quatre dies veniem de Toledo.

Turner una marca mítica.

Turner, entre moltes marques elitistes, és la que demà ha de passar per sota de l'arcada de casa.

No recordo tantes expectatives des de que va venir per primera vegada la Maverick ML-7.

Bé sí, la Ibis uns marca que crec recordar que encara fa bikes, però aquesta és una història tipus Auschwitz, vull dir que cal tenir memòria històrica per evitar de repetir una desfeta com la de la Mojo, que va ser com molt bé diu el nom un "bany"

Ara Turner, mateix sistema DW-Link, diferents origens, Turner fabricada a USA per un bon fabricant, en aquest cas ells mateixos, Ibis fabricada a Àssia per una patada de fàbrica.

Ara però a priori tinc moltes ganes de veure la Sultan, de tenir a casa la Flux, que si bé és cert que a Toledo la vaig tenir a les mans, ara a casa tot és diferent.

Un nou tram, de ben segur.

Que sigui breu o no, aquesta és la incògnita ara.

Demà serà molt emocionant, com divendres, com dissabte, com diumenge, perquè posar-les a punt, preparar la crònica del viatge, de les bikes, serà un bon punt de partida.

No vull deixar de banda que abans de la crònica de Turner, de les seves bikes, vull posar la crònica del BiciOci on les Pivot i les Niner són les marques bandera d'aquest establiment.

Crec que no puc tancar els ulls entre tantes emocions.

Mtb, MTB, mtB.

5 comentaris:

  1. Ep nois, felicitats per les noves adquisicions que veig que heu fet. Jo, abans de la Ibis tambe les vaig estar mirant pero en aquells moments l'importador era una cosa extranya que hi havia per Granada i que no m'hen vaig sortir de obtenir una compra amb fiabilitat per lo que vaig abandonar la idea. Veig que ara la cosa ha cambiat. Ja anire veient les vostres opinions.

    Tambe, com que encara quedem alguns Ibis homers espero que aixo no es converteixi en la caça de bruixes que hi va haver fa temps al mtbr per part dels Turner owners vs els Ibis. Allo va portar cua si seguies els foros.

    Com que aixo dels videos a internet cada vegada son mes obres d'art que crec que val la pena conservar i per els que tingueu Mac, us deixo per si no coneixeu la url de un programa fantastic que permet guardar amb molta facilitat entre altres moltes coses els videos que veus en les web i els guarda al iTunes facilment. La url es http://cocoamug.com/cosmopod

    Au, a disfrutar de Turner, Air, ... Quin dia !!!

    ResponElimina
  2. REalment, moltes emocions, volem proba, volem fotos, volem TURNER...MTB,MTB,MTB

    ResponElimina
  3. Bé, tot està, tot és, la Sultan penjada del cavallet, la Flux. He de mirar de neutralitzar les emocions puntualment per mirar de posar ordre a les moltes sensacions que són presents avui i des de fa unes setmanes. Ja tenim l'Air en marxa de veritat, no coix com als darrers dies. Miro de començar la crònica de BiciOci, MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. estic ansios,per veure cronica i fotos dels detalls.

    Muntar bicis es part de la meva feina,pero montar il.lusions es mes gratificant i de ben segur que es un plaer per a tu.

    disfruta!!

    ResponElimina
  5. És tan el goig que he quedat col.lapsat, i la decisió de tot plegat ha estat, "somriu i diu que no té pressa potser ho deixi fins demà"

    Són masses emocions per un sol dia, certament i o per un sol dia si no per una setmana, per un més fins i tot.

    Tinc clar que tinc temes pendents i moments únics per compartir, oi que sí?

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina