Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 21, 2011

AirTurner.

Fet, anem a veure en directe les Turner.

Flux, 5 Spot.

Preparem el viatge, una mini aventura, o no.

Una marca de culte, per a uns genets que cerquem Dracs, o no.

Ara som a sender 29" i SS, per què aquest viatge si no són 29" ni SS?, senzill, planer, per qui i com ens fa la proposta, per res més.

Perquè suma i suma i suma a un recorregut sensacional, divertit, prudent, sí prudent, perquè al punt on som comprar aquestes bikes sense poder veure-les en directe sí que seria agoserat, perquè a casa respirem 29" si és SS i respirarem 26" si l'entorn s'allunya d'elles, o no.

Ruta a Toledo, a veure les Turner, models, colors, talles.

Ganes de parlar de bikes, bikes i més bikes i perquè no quedar-nos-hi a dormir i sortir a provar les Turner l'endemà al matí, aquesta és la millor proposta, de ben segur.

MTB,MTB,MTB.

I després crònica al The Great Escape MTB.

2 comentaris:

  1. Estem esperant, demà és el dia, però ara resulta que quan anavem únicament a veure les verd Kawasaki, concretament la 5 Spot muntada i la Flux desmuntada, les bikes eren al lloc, ara bé un cop diem "volem rodar la 5 Spot verda que està muntada", és a dir no únicament veure-la, pel fet d'aprofitar i ja que hi anem concretar podent rodar amb la de test, la bike en concret no hi és.

    Ara estan mirant què fer, en funció d'això seguirem amb el pla previst o vist el canvi decidirem que Toledo queda lluny i segur que hi fa molt fted, oi?

    Mtb, MTb, MTB.

    ResponElimina