Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 26, 2011

Turner Sultan.

Ja és curiós que finalment sigui la Turner Sultan, la que ara fa uns mesos era la competidora a l'opció Tallboy, la que vindrà a casa.

Una bike que al seu dia es va proposar a aquest espai, de fet va ser proposada per qui tenia una de les millors bikes del mercat, el tema al seu dia era clar, prioritari el pes. Quan rodes amb bikes de doble suspensió de roda 26" tot el que estigui per sobre dels 10,5 Kg. ho consideravem pesat.

Avui venint de la Vicious, 29" i SS, el tema del pes ha donat pas, a la recerca de no sé exactament el què, millor dit, ha donat pas a escoltar i sumar-me a les propostes d'interès.

La Turner Sultan és una d'elles, una de les propostes d'interès, que als propers dies entrarà per la porta de casa.

Val a dir que després de veure la 5 Spot, la Flux, ara poder gaudir de la Sultan té un punt extrem.

Turner Sultan, hores i serà a casa.

Són dies de moltes novetats, de fet el 2011 serà un any de novetats constants, els darrers dies del 2010 ja ho han estat, els primers del 2011, què puc dir, bé sí que les sorpreses de bikes, de temes de bikes, de notícies de bikes, de temes i mes temes tots relacionats directa o indirectament amb les bikes estan a l'ordre del dia a casa.

L'arribada amb la Turner 5 Spot des de Toledo, de somni, la propera arribada de la Turner Sultan crec que tots els que sotiu a pedalar i que seguiu aquest espai, que compartiu en major o menor grau el que aportem a aquest espai, podeu ara gaudir del que tinc com a sensació vers l'arribada d'aquesta joia del mtb.

Ho dic perquè si bé també és veritat que el nivell diu que tots ja anem passats de voltes pel que fa a bikes, per les que tenim, teniu, tenen, sí que encara podeu recordar el què és aquest instant.

Un gran dia qua va venir diumenge la 5 Spot cap a casa, un gran dia el que serà l'arribada de la Sultan, un gran dia el que serà l'arribada de la Turner Flux a casa.


M'he oblidat d'esmentar que agafada de la ma, amb la Sultan també hi vindrà una Turner Flux.

És que tres bikes com aquestes han d'estar a un mateix espai.

La Vicious haurà de pensar que cal ser hospitalari amb les noves arribades, 5 Spot, Sultan i Flux.

Coming soon.

Un gran dia el que amb en Colorado viurem des del Mirador del Drac, on tres Dracs d'escames verdes, restaran junts per fer un dels millors vols, entre carenes, entre turons, a terra Colorado o a terra d'Homes del Montseny.

Cerdanya, Montseny, tres Dracs, tres genets, a una aventura coneguda, creuar les nostres terres amb tres Dracs de referència, Sultan, 5 Spot i Flux.

Mtb, MTb, MTB.

6 comentaris:

  1. Que puc dir...no hi han paraules !!!!

    ResponElimina
  2. Tal i com diu en Xavi, no hi han paraules...

    Es evident que el canvi, si aquest ja va ser brusc ara farà un any, ara s'inverteix, doncs entenc que quan pedalis amb la Sultan i tastis els seus encants, diràs de ben segur adeu a la Vicius i més al SS que tants bons resultats t'han donat durant 1 any.

    Està clar que serà un altre pas, la gammma de recorreguts de 100, 140, 100, 0 i ara a 120mm estaran qüasi complerts, encara que sí totes tres són per a tu, llavors no t'has de preocupar, tens tot el mostruari.

    Enhorabona per l'adquisició, sensa cap mena de dubte un referent dins el món del MTB, TURNER, a mí el seu pes em va fer decantar cap a altres camins, ni més bons ni més dolents, d'altres.

    Aquest any tocaran modificacions a la EMD, qui sap, potser una forca al davant, encara que amb això es sacrifica l'esperit 100% rígid i de fet només la trobo a faltar quan les baixades són llargues i tecniques.

    Resten hores, entenc que en Colorado ja a abondonat el projecte SS per volar amb 5S?.
    Entenc que la Carolina volarà amb la Flux?
    A tú, et tocarà volar amb la Sultan?.

    ResponElimina
  3. ei..!!! quan la tinguis (la sultan) hem de fer una sortideta junts per comparar-la amb la pivot 429 .
    Hem faria molta il·lusió provar un dw-link Turner..!!!
    salutacions des de Salt.
    Narcís.

    ResponElimina
  4. Això ja està fet.

    Amb en David ja es va quedar que quan el Colorado tingui la 29" i SS aniriem al circuit que té pensat per SS.

    Això serà d'aquí a pocs dies. Serà tan fàcil com carregar la Sultan també a dalt de la VW.

    Mtb, MTb, MTB.

    ResponElimina
  5. Quan tinguem les tres bicis juntes ja ens podrem morir!

    ResponElimina
  6. No hi ha paraules, tres joies, tres Turners, una 29" i dues 26".

    Les tres ara pendents de detalls.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina