Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 12, 2011

Caixes buides-caixes plenes.

Ho dic perquè entre tantes accions de promoció, hi ha un doble objectiu o un MIX dels dos, uns tenen la caixa buida i necessiten omplir-la, els altres plena i la volen més plena, i entre aquests dos grups un tercer, que no sap a on és. Qui és qui, el temps ens ho dirà, i no tenim pressa, com més temps passa, més emocionant. 


 http://www.on-one.co.uk/



http://www.rapha.cc/shop/sale/



http://www.chainreactioncycles.com/Offers.aspx



http://www.bike-discount.de/shop/k303/outlet.html

 "Soldes !"

http://www.probikeshop.fr/search/soldes.html 

Aquestes no són totes, sí les que tic més presents al cap.

Els primers, On One es mouen sempre amb preus molt però molt competitius, jo diria que no és una necessitat, si no política d'empresa.

Els segons, Rapha, jo diria que fan com crec que fan a centres com la Roca Village de la Roca, és a dir que les ofertes són fabricades per ser ofertes, no productes de gama superior proposats a preus més baixos.

Els tercers, Chain Reaction Cycles, curiós perquè no m'esperava que a les darreres setmanes del 2010 no paressin d'oferir el 10% de dte. a unes dates on els bikers comprem per les dates no pel preu i curiosament han anat allargant aquesta promoció dia sí dia també. El què vol dir, està clar, requeriria però d'una crònica únicament de tres línies o millor dit de dues paraules com la del títol de la intervenció, el que no sé, és de quina opció estem parlant, o sí.

Bike-discount, no sé a on són, desmuntant la parada o exactament què estan fent, seguint la roda de Chain indiferentment de que tingui sentit per a ells o tenen clar quin és el seu lloc a la partida?

Fizzbikes i Probikeshop, avui sembla que el recurs del darrer mes del 2010, d'oferir més % de Dte. sobre Dtes. ja existents, ja no és el camí a seguir, sembla.

Els primers, Fizzbikes són uns artistes com On One de les promocions, els segons, Probikeshop als darrers dies han mostrat la seva cara més sòlida, no sé el motiu de tanta coherència o sí, però avui són a on han de ser, actuant segons els seu posicionament al mercat, no segons el que faci Chain Reaction, això pot variar demà, com fa unes setmanes enrere semblava que no feien res més que seguir la roda de Chain, res més, perquè ara Probikeshop no segueix aquesta roda és per a mi un fet remarcable, positiu per a ells d'entrada.

Què té previst Chain Recation Cycles per saltar l'onada que vindrà, que està venint, com és la reacció del mercat tradicional, ja no per sortir de la roda de Chain, perquè no l'han aconseguit seguir mai, si no per esborrar aquest mal son per a ells,  que és Chain.

És una acció que seguiré amb molta atenció, per curiositat, certament, únicament però?

És que fa dies, mesos, anys,  que segueixo encuriosit els moviments d'aquestes pàgines d'internet, de fet no cal que les segueixi, no paren de fer-me arribar propostes de millora dels seus preus o millor dit propostes de preus que tenen l'aspecte de ser millors que els anteriors, que no sempre és el mateix, o sí.

I de fons els moviments de botigues com Probike de Barcelona, amb els seus qüestionaris infinits enviats al seu fons de comerç, molts cops sense actualitzar,  on  la proposta és "què hem de fer?", quan realment ja tenen  clar que van a fer, oi que sí?

Un món curiós aquest, que la nostra generació estem veient passar pels nostres encuriosits ulls, nosaltres del temps  del paper, ara sense papers, sempre entre imatges, entre pantalles i més pantalles.

No hem d'oblidar que entendre com funciona aquest entorn, és poder disposar de les millors propostes del mercat, tant pel que fa a qualitat de producte com pel que fa a preu.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada