Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 13, 2011

Ireland-South Carolina-Texas.

Són els dos propers viatges a fer.

Ireland perquè he decidit que els equipaments d'estiu els dels 2011 tenim molt clar què necessitem, podem anar ja a Chain Reaction Cycles i fer el pas tot seguit.

South Carolina-Texas, bé el nom ho diu tot, anar a South Carolina és relativament fàcil, el que no ho és, és el viatge de South Carolina  a Texas, de 17 hores de duració, fet que ens frena.


Ens agrada pensar amb passar sis-vuit hores en cotxe amb en Xavi per anar al NAHBS 2011, però disset? no està en els nostres plans, oi que no? hem de ser-hi vius a Texas, no fatigats de tant conduir i conduir.

L'anada a Chain pels equipaments d'estiu s'està gestant. L'anada al NAHBS 2011 no.

També he de dir que per fer un viatge d'aquestes distàncies si és per passar-ho bé amb en Xavi, sí, per anar al NAHBS 2011 i prou en cap cas, com al Moab, amb en Xavi sí, Moab sol, no. Aclarir que si en Colorado no ve a aquests dos viatges, NAHBS i Moab tampoc ho veiem massa clar.

Al Roc d'Azur 2011 ja hi anem junts, quina aventura, quina aventura. Un Roc de tres curses en tres dies, quina emoció. De fet fem tres curses perquè ell no ho veia de cap més manera, "si hi anem ha de ser corrent a totes les curses que es facin".

Vaig a preparar la proposta de llista de l'equipament d'estiu de Chain.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada