Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 25, 2011

Temes pendents: Crònica visita a BiciOci i a Fattire-Bikes.

És que són dues experiències de les que cal de manera ponderada i responsable fer una exposició de quina és la meva visió passades les hores.

He de dir que amb l'Iphone prefereixo posposar la crònica.

Sí que amb ell puc posar petites intervencions però en cap cas una crònica seriosa i detallada com requereix BiciOci i Fattire-Bikes.

Sempre penso per defecte que si penso que ha de ser així i les circumstàncies marquen el mateix, millor seguir aquest bon vent, que fa que la ruta sigui la que ha de ser.

Ahir en Colorado va fer la primera presa de contacte amb la 5 Spot, un primer contacte curiós, motivador pel fet que la bike no va com ha d'anar, en cap cas, però un primer contacte és això, caldrà agafar aquesta petita joia desmuntar-la tota, ajustar-la i fer el que cal fer com és rodar amb ella i veure a on són les Turner del XXI.

Mtb, MTb, MTB.

Sempre cal sumar, sumar i sumar, oi que sí?

8 comentaris:

  1. Sempre Marcal Font, sempre sumant...dema tenim trobada de pilots Ibis a Greenville....que en sortira?

    ResponElimina
  2. És una manera de fer, de viure el dia a dia.

    Ser-hi és un privilegi, poder gaudir-ho un honor d'uns pocs, m'agrada pensar i així o faig que entre aquest pocs és a on he de ser.

    I què pot ser més preciós que mirar de fer- ho bé i que el resultat sigui que el dia a dia és senzillament sensacional.

    2010, finals del 2009 han estat diferents, molt durs, per a mi i amb diferència la marxa d'en Carles en primer terme, injusta, terrible i la posterior del meu pare, per a mi el meu referent, el meu exemple a seguir, fa que miri al 2011 amb moltes ganes, segurament les mateixes que a principis del 2010, però deixant un xic llunyana aquesta tempesta incomprensible encara avui per a mi.

    2011 pot ser el meu any, el nostre, de ben segur, en tots els camps, entre tots els espais on sóc a aquest el del mtb, forma i manera de viure el dia a dia.

    És a on sóc, sona bé oi?

    Mtb, MTb, MTB.

    ResponElimina
  3. Marçal, està molt bé, encara més, més que bé treballar l'espai amb multiples entrades, cada vegada més pel que veig, doncs ara per diversos temes feia dies que no llegia, encara que el que no cal descuidar és l'anar amb MTB.

    Veig que ara anireu amb Turner, referent dins el MTB, no cal dir res més del que dieu, el que sap de qué va ja ho sap.

    I el tema Pivot, com ha quedat?, no va agradar?, veig que en alguna de les últimes intervencions anomenes la paraula Air, significa quelcom?.

    BiciOci, una bona referencia a Girona, encara que jo particularment mai he treballat amb ells.

    Espero que tal i com dius el 2.011 sigui un referent, tot pot canviar i algun dia podriem quedar i fer una d'aquelles sortides on invertiem el nostre temps en bikes i bikes, pedals i pedals, esforç i treball i per que no divertiment.

    ResponElimina
  4. Xavi un espai dinàmic sempre ha anat lligat a on hem estat, foromtb, forumbtt.cat i ara a The Great Escape MTB.

    Bé pedalar sí, per gaudir entre converses mentre rodem, des de finals del 2009 que sóc a aquest corriol i així seguiré.

    L'Air, fa referència a l'ordinador que és a reparar i sense ell avui per avui amb l'Iphone no vull fer la crònica de BiciOci i Fattire-Bikes.

    Les Pivot, la 429 que hem vist a BiciOci no és una bike, el què és, és un avió. Si volarem amb una Pivot, jo sóc ara per ara 100% rigíd, 29" i SS.

    Sobre quedar per sortir, com molt bé esmentes, 2011 és un bon any de canvis, podem canviar el signe i compartir bones sortides, ara però primer sortir del refredat, passat aquest la porta a pedalar junts ja fa mesos que és oberta. Això sí el dia que coincidim, invertirem el termes, primer divertiment, pedalar sí però tampoc massa i esforç i treball no seran al guió de la jornada, en cap cas, moltes converses de bikes, bikes i més bikes.

    Mtb, mtb, mtB.

    Mtb, mtb, mtB.

    ResponElimina
  5. Ara ja em queden més clars punts que tenia foscos.
    El tema Air espero que a mi no em passi doncs de moment et puc dir que és una gran màquina.

    El tema Pivot n'he vist algunes, no 29er, a les concentracions de bikes que algunes vaig,és evident que surten de biciOci, com funcionen no ho sé doncs tampoc mai he pujat al seu damunt per tal de poder dir: que bé que va.

    Ara, amb la darrera entrada ja no seràs tant 100% rígid ni SS

    ResponElimina
  6. XAMG, sempre no ho sé, però avui 100% 29" i SS, demà no ho sé.

    Saps perquè us he professat molts i molts elogis a les vostres bikes, Ibis, Titus, Maverick, Santa Cruz, Intense, que en el meu cas no em cal tenir una bike per poder elogiar-la.

    Vull dir que una Durance i una Flux són un somni, tu em tens una, jo a data d'avui a les 6 tocades de la tarda, cap de les dues. I no per això deixaré de posar una crònica sobre elles o similars, si bé el que si que ha canviat aquest darrers dotze mesos és que si ja era selectiu abans sobre amb qui, com i a on anava amb bike ara aquesta selecció ja és extrema.

    Fet que fa que pocs elogis tingui per fer.

    M'agrada veure bikes, totes, unes més que d'altres, certament.

    Ara som a uns dies, setmanes, mesos, anys, no ho sé mirant, encara en el meu cas, no rodant, en Colorado sí, amb les Turner, per construcció costa poc definir-les, precioses, senzillament precioses, per funcionament encara no ho sé i jo en el meu cas no sé si es donarà aquest cas, la Yeti resta aturada, la Santa Cruz també, sempre em quedarà en Colorado perquè rodi amb les noves joguines, oi que sí?

    Mtb, mtb, mtB.

    ResponElimina
  7. Per fer les dues cròniques m'hauré de posar el traje de gala Assos.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  8. Ara sí què puc dir la Flux ja és aquí.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina