Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de gener 07, 2011

Aventura a Amer.

Una jornada més de mtb, la que ens espera demà.


Encara tinc una lleugera molèstia a l'espatlla dreta, però res a veure amb les males sensacions dels darrers dos dies.

La conversa és, inici de la sortida d'un punt proper a Amer a les vuit tocades, he de portar entrepà, he d'anar equipat de tardor, no de rigorós hivern.

La meva intenció és portar les Sidi Dragon, no sé si amb les punteres Mavic, mitjons això sí els nous, els Endura,  el pantaló també d'hivern, una tèrmica, l'Endura de Merino de màniga llarga, la jaqueta aquest cop la Sportful d'en Colorado que encara no he estrenat, els guants d'estiu, sense el "gorro" del cap aquest cop, sí que portaré el Buff per si de cas i crec que no hem deixo res.


Eines les de sempre, ara amb la càmera a la petita bossa Pedro´s el fet de dir, eines les de sempre, fa que l'espai de darrera de la jaqueta sigui un espai mínim, la càmera de 29" és una senyora càmera.

La ruta des del matí fins a les cinc de la tarda, segurament ni això, o sí.


Un dia complert de MTB, una jornada plena de pujades, de baixades, de senders, corriols, de pistes que sense ser infinites sí seran interminables, o no, però el més important, les ganes de dos bikers de passar una bona jornada de mtb, de gaudir d'una sortida de mtb, del millor mtb.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada