Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 30, 2011

Fattire-Bikes Part I.

Aquesta és de les cròniques que jo he aportat a aquest espai, al foromtb i al fòrumbtt.cat i concretament la crònica dels VS de Probike, Tomás Domingo i Chain Reaction Cycles o la darrera de BiciOci, la que té més present el mot "responsabilitat".

Responsabilitat perquè els models de projecte, del tipus de projecció d'una empresa en el mercat són tasca-privilegi dels protagonistes del projecte, vull dir que aquesta crònica en cap cas com tampoc a les darreres vol marcar un nou sender inexistent avui, si no ajudar a que el corriol que ja s'ha fet sigui encara més divertit, res més.

Fa un any tocat que a casa sona el nom de Fattire-Bikes i per què? perquè en Colorado, com amb les Pivot, concretament la Mach 4, tots aquests mesos ha anat contactant, parlant de la Turner Sultan amb el sr. Sergio responsable de la marca per a la península, Portugal i Andorra.

Converses sempre de terminis d'entrega, característiques, possibilitats de personalització del quadre, preus, evidentment i sempre mes darrera mes, sempre en Colorado m'ha expressat l'atenció cordial i amable durant tot aquest any 2010 de l'importador de Turner amb ell.

Per a mi, això i una presentació a un revista de la Turner Flux i la Sultan per part de Fattire-Bikes, assaig que per les imatges,  en cap cas per les opinions de la revista,  va fer que aquesta petita història de Turner sempre estes rondant pel meu cap.

Repetides vegades he presentat diferents imatges de la Turner Sultan, un títol em ve al cap IN-SULTAN, amb imatges per a mi en aquell moment de la proposta d'aquesta bike al blog, impactants per la seva bellesa.

http://thegreatescapemtb.blogspot.com/2010/09/in-sultan.html

Després amb en Colorado, hem anat parlant i la pregunta sempre ha estat la mateixa per part d'ell, "et decidiries per la Flux o per la 5 Spot" i jo sempre li he contestat el mateix "jo la bike de 140 mm. ja l'he tingut, jo prefereixo la Flux" i sempre la pregunta següent d'en Colorado ha estat la mateixa, "i entre la Flux i la Sultan?" i la contesta a aquesta segona qüestió tan emocionant ha estat "la Sultan segur que si la veiem ha de ser impressionant, segur, però un cop tinguis la 29" i SS crec que si et passa com a mi no tornaràs a rodar amb cap més bike, per tant jo esperaria a que tinguis la 29" i SS i després decideixes",  la tercera pregunta-conversa sempre ha estat "i la Flux, agafaries la Flux? perquè penso que ha d'anar bé", i la resposta sempre ha estat, "jo avui, a diferència de fa uns mesos, si agafés una doble avui seria la Moots de 29" o la Ventana de 29", i la quarta conversa sempre ha estat la mateixa entre en Colorado i jo amb la meva per a mi emocionant exposició de l'evolució del concepte del pes des de que tinc la Vicious, on el pes ha quedat relegat a una posició llunyana, present sí, però no prioritària, fet que fa que les bikes a mirar, a gaudir d'elles, en cap cas candidates a ser la meva bike, i en segon terme el concepte del recorregut de suspensió a una bike doble, on per la meva utilització, pel meu tipus de sortida pel meu nivell, amb una bona forquilla de 100 mm. i un quadre de doble suspensió de 29" o de 26", per a mi avui seria la millor opció, definint encara més hauria de ser amb un funcionament "tipus" Pivot Match4 i una forquilla "tipus" Terralogic, per a poder pedalar exactament igual que amb una rígida 100% i poder però disposar de les suspensions a on hi hagi un impacte.

Els dies han anat passant de principis del 2010 a principis del 2011 i en Colorado em va proposar d'anar a Ainsa, a una sortida de moltes baixades i a partir d'aquí les propostes de que per anar-hi la bike ha de ser una bike de 140 mm. han estat constants per part d'en Colorado. Personalment la bike de 140 mm. jo no la veig, en cap cas, però en Colorado ja volia una Ibis en primer terme i després també, però la SL.

Mentre parlàvem en Colorado el mateix dia que anàvem amb la VW a BiciOci, va trucar al sr. Sergio de Fattire-Bikes, on varen parlar de la disposició de models, talles i colors. Crec que el caldo ja era a l'olla i fins hi tot els fogons ja estaven en marxa.

Si això era així o no, la resposta va ser dos dies després a dos quarts de sis del matí, crec recordar cap a Fattire-bikes. Que lluny que està Toledo.

Un cop a Fattire-Bikes, és un importador d'una marca com és Turner amb un camí fet i un bon camí per fer.

En arribar anem a una casa on en Sergio hi té el seu espai Turner. Ens ha disposat a una petita sala els quadres de 5 Spot i els Flux en diferents colors i talles. Hi ha també la 5 Spot de demo en talla M i la 5 Spot no de demo però sí de la seva propietat y que també podrem utilitzar, aquesta en talla XS.


Parlem i parlem i parlem, son dues persones encantadores, però repeteixo, encantadores, impossible no entendre's amb ells. Amabilitat i més amabilitat, els hi exposo el mateix que us he exposat fins a aquest punt, sortim a fora, després de parlar de les bikes, de les Turner i decidim sortir a fora a veure com funciona el sistema DW-Link de les Turner, cerquem un tema, primer que puguis pedalar dret i no es mogui, dos,  que la transició a suspensionar sigui.

Baixem de les bikes, la Betty té molt bona sensació, cal pensar que no és cap test, anem de paisà, sí que els tres cerquem el mateix, els tres estem fent la transició a 29" i SS.

No poso més opinions, sobre les bikes rodant,  perquè portem una setmana amb la 5 Spot i a partir de demà sortirà a rodar la Sultan. La Flux estic estudiant com sortirà vestida. Vull dir que ja anirem posant crònica de cada una d'elles.

Decidim marxar a dinar i tornar després per decidir què fer.

De 5 Spot la bike que en Colorado perseguia.




L'impacte visual, va ser important, tantes Turner juntes, poder pujar-hi, quedes com aturat, sí ja ho sé venim del Roc, ho hem vist tot pel que fa referència a propostes de test, però en cap cas Turners de test, hauríem d'anar a l'Interbike o al Sea Otter 2011, per poder gaudir de quelcom similar.


Durant el dinar, ni la Betty ni en Colorado estan per la labor, no estan en cap cas motivats.

Tornem a Fattire-Bikes, ens perdem acabem amb la Guardia Civil que ens vol fer bufar i finalment ens indiquen com anar a on volem anar i deixem el tema bufar per al propera vegada, més que amables.

Tornem a ser a Fattire-Bikes, parlem amb en Sergio i la seva companya, la meva posició és que no comprarem cap quadre perquè el preu de promoció és tan i tan bo, que fa mal, i insistim amb que serà en una altra ocasió que ens emportarem una Turner o dues o tres cap a casa però no a aquest preu.

I que el dia que ho fem no serà en cap cas aprofitant aquesta situació amb un 40 o un 50% de dte. d'un petit equip de dues persones amb tantes il.lusions per un projecte, en cap cas.

A partir d'aquí parlem i parlem i parlem, molt i molt i  molt sempre de temes interessants, complexes també certament i a les nou de la nit marxem amb la 5 Spot de test cap a casa.


El dilluns les Turner del 2010, que són les mateixes que les del 2011, excepte la pipa que serà cònica i un pas de cable que serà diferent pel seu pas pel basculant ja no estan d'oferta al 40-50% de dte.

No hem comprat cap bike a aquest preu super baix, però ha compensat, hem fet dos amistats a Fattire-Bikes, de ben segur.

Aquesta un dia serà a casa, de totes per a mi la bike entre totes les Turner, pel concepte, pel no color, el Works, seria la meva i també la d'en Colorado, oi que sí? Però cal ser a on has de ser i la conversa la situació calia d'aquest esforç i de fet va ser, ha estat, un plaer.


Una petita joia, preciosa.


El dijous les dues Turner, la Flux i al Sultan ja són a casa.

I avui en Colorado ja té a casa seva i amb ella està rodant la 5 Spot  i a partir de demà la Sultan. Un cop muntada la Flux també marxarà cap a Sagrada Família  a gaudir dels corriols de la zona d'en Colorado del seu paradís particular del MTB.

Dies molt emocionants, molt. una setmana la de la visita a BiciOci i la de Fattires-Bikes senzillament sensacionals, perquè sí, perquè parlem de bikes, bikes i més bikes, refredat com estava poc he pogut pedalar des de fa 10 dies, però a partir de demà s'obre la beda, la Vicious The Motivator SS és a baix, a punt, el meu Drac està més que descansat, dorm cada nit a 15,5 ºC i si baixo ara, d'aquí a uns minuts ens mirarem i ens direm sense pronunciar ni un sol mot, que són un sol conjunt no dos, una bike un genet, és a on sóc.

Fattire-Bikes, COMING SOON.

Als propers dies aniré posant la crònica de què ha de passar, què ha de ser, que jo avui no ho sé, nosaltres al Blog som uns genets apassionats de la bike.

Turner, Fattire-bikes un importador de bikes amb moltes ganes de fer, nosaltres com ja vaig exposar fa res, sempre mirem d'ajudar, surti bé o no, sempre la intenció és aquesta, sempre.

Dies de mtb, i demà, no puc deixar de dir-ho entenc que ja estaré bé per sortir a carenar amb el meu Drac.

Des del Mirador del Drac.

MTB, MTB, MTB.

4 comentaris:

  1. Un inici d'aventura increible....al Mirador dels Dracs, dons avui en tens moltes....gracies Sergio !!!!

    ResponElimina
  2. La veritat és que sí.

    Per poc no venim al NAHBS, si la mateixa idea la tenim al 2010 ja seria un fet. Però si Toledo ja em queda lluny, Austin Texas per a mi des de South Carolina ve a ser la lluna. Ho sé, un americà per a ell és com anar a Lleida, però no sóc un americà, sóc un català i sóc dels que mirant per la finestra ja en tenen prou.

    Andorra per a mi ja és una aventura.

    Però si miro enrere, Belfast Ireland, Toledo Madrid, Salt Girona, per a mi ja és el que ha de ser, catalans al món.

    Petit aquest món, des dels meus ull, sí però és que jo sóc d'aquest país petit, miro per la finestra i veig el mar, Menorca segur que és al fons, per a mi molt lluny, ara bé si hi ha una bike interessant per què no?

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. Marçal.
    I love your writing, is able to love anyone
    and i would like to ride a 29", right now!!!

    ResponElimina
  4. MRG jo també.

    Quina aventura aquesta de Fattire-Bikes, a on ens portarà ens ho dirà el seu protagonista.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina