Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 02, 2011

Big Apple....BETTER SURPRISE !!!!

Si, tal com sona, varem decidir passar uns dies a la "Big Apple", la ciutat que no dorm, i un dels objectius fixat a la ruta era la visita al Club Rapha New York.

El darrer cens a la ciutat de Nova York parla de 22.2 millons de persones, i el turisme aporta uns 47 millons de visitants per any, amb una clara punta de visitats al voltant de les festes de Nadal i Cap d'Any.

Pero ves per on, la gran sorpresa biker no va ser Rapha...i es que el mon es molt petit !!!!


Gracies Xavi Amagat, ha estat un plaer compartir aquesta petita estona amb tu i la teva familia, disfruteu de la resta de les vostres vacances !!!!

From New York, Xavi Paricio

2 comentaris:

  1. Aquesta imatge és la millor, però la millor per entrar a aquest 2011.

    Els camins del senyor són inescrutables.

    El que ha de ser, serà, "diguin ho que diguin".

    Per a mi un dels millors presents, sense cap dubte.

    Xavi Paricio, Xavi Amagat, què puc dir, bon any 2011?, també sí, però una trobada així és un senyal inequívoca de que tot ha d'anar, tot ha d'anar per on ha d'anar.

    El què deia, no en tinc cap dubte, no sé si serà a aquest país petit o al Moab, però com des del primer dia on en Colorado va dir, "però per què marxa en Tagama22?", i en Xavi Paricio va insistir i no se'n va sortir, amb el genet de Bordils hem de fer camí i no és un propòsit pel 2011, és un desig d'en Colorado, d'en Xavi Paricio, de la Betty, de la granevasio, d'en Miki, i crec que puc afirmar d'en Xavi Amagat.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Sense cap dubte va ser la millor sorpresa d'aquests dies a la "big apple" com diu en Xavi.

    I mira que un quan arriba a NY queda bocabadat de l'inmensitat i l'alçada del Skyline però trobar-nos dos genets a un lloc tant estrany com a una terminal de ferry, ja té la seva gràcia.

    És el destí dels genets, retrobar-se.

    Un buscant Rapha, l'altre intentant trobar d'altres, jo no he vist Willitz, però la millor troballa va ser en Xavi Aparicio i la seva familia.

    De fet aquí a la big apple no n'hi ha de dracs i més com patirien passar per les grans avingudes i els nombrosos carrers, això al Central Park en corren, encara que aquests dies es força dificil doncs la gran quantitat de neu priva del seu ús.

    De ben segur, com dieu, el destí es retrobar-nos.

    From New York, Xavi Amagat.

    ResponElimina