Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de gener 01, 2011

1 del 1 del 2011.

Ja som 2011, tenim un tram,  el 2010, que ha estat molt diferent.

Avui som a on som, no a dalt de la bike.

El fet és que a les set tocades del matí el dia era tèrbol, el terra moll, però com passa molts cops el dia a trenc d'alba no pinta bé per després passades les primeres hores donar pas a un dia lluminós.

Però a les set, a les vuit, a les nou, el dia segueix igual de tapat.

De fet ahir ja era aquest el pronòstic, dia de pluja i sense sol, em pesa  a esperar avui a que demà el pronòstic és de dia de sol, el que tenia pensat per avui, d'entrada ho deixo per demà.

Prudència a aquest inici d'any, on quan penso en el 2010 i en com vaig passar els primers mesos, pel fet de que després de l'intent de la pujada al Turó, on al quilòmetre 14, va ser el darrer punt d'escalada. Per un cop a casa, esperar l'arribada d'unes setmanes on  poques coses vaig poder fer i en cap cas sortir amb la meva nova Vicious.

Ha passat un any, som dia 1 del 1 del 2011, la Betty té el mateix fort refredat que jo al 2010, per tant res de bike, jo estic com estava ella al 2010, a punt per pujar al Turó.

Si el sol fa acte de presència abans de les 12 del mig dia, encara podria encarar la pujada, necessito unes tres hores per pujar per muntanya i una per baixar, això si surto de Sant Celoni.

MTB, MTB, MTB.

7 comentaris:

  1. Ja són quarts de dues.

    El cel segueix tapat.

    Demà si fa sol serà un bon dia per fer un Turó.

    Bon any a tots.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Buen Año para todos, lleno de BTT, BTT, BTT. Y buenas conversaciones de Bike.

    Yo te acompañaría al Turó. Que dices?

    ResponElimina
  3. Demà serà, pot ser un bon dia de bike.

    MTB,MTB, MTB.

    ResponElimina
  4. Equipament a punt, bike a punt, una tableta de xocolata negra amb ametlles, un plàtan, un Gel per si de cas al darrer tram pujant al Turó tenim una baixada d'ànims, en Miki portarà els Miki's i l'aigua de cada un, els dos Dracs i res més.

    El temps per demà, sol i temperatures entre 13ºC.i 2ºC.

    Anirem des de Sant Celoni a Gualba, passant per Campins, a Gualba mirarem de coincidir amb els Trinxacadenes pujant a Santa Fe, d'aquí a les antenes per fer l'últim tram d'escalada al Turó i d'aquí, vol baix fins a Sant Celoni.

    Què puc dir, mtb, mtb, mtb.

    ResponElimina
  5. Bike revisada, Miki's hechos, y no puedo ir a dormir, aqui ya no hay quien duerma.

    ResponElimina
  6. Estoy en coma desde la seis de la tarde, hora en la cual he llegado a casa, después de estar todo el día con mi buen amigo Marçal Font, es que una salida con él siempre es así dura o muy dura, hoy quizas a sido dura ya nos lo dirá él, hemos cumplido las fitas marcadas, y nos hemos reido hata no poder más, estas son las rutas carazterizadas de los Font, subir mucho, bajar y sobre todo reir.

    Que bien me lo he pasado, he disfrutado un monton, gracias Marçal.

    ResponElimina
  7. Miki un dia de MTB, certament.

    "Repetimos?".

    ResponElimina