Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 05, 2011

Preparatius pel millor dia.

És el que pot ser la propera aventura per Amer.
 

Fa uns dies que en parlem amb el nostre home GT. No sé si serà o no, ho dic perquè avui m'he llevat amb un dolor a l'espatlla dreta notable, aire fred, molt fred ahir a la nit a Can Rovira menjant un vegetal de pollastre, aire que passades les hores,  avui al matí m'ha deixat col.lapsat.

Però si voler és poder, podré portar a terme la sortida per dissabte o per diumenge, cal però refer aquest estat d'ànim ara malmès per aquest molest dolor.

La ruta clara, no definida encara, els senders a fer clars, cap previst ara mateix, l'hora de sortida, les vuit, dos quarts de nou, el primer mos, aquest sí, al forn de pa d'Amer, els quilòmetres previstos, cap exactament, però al cap hi tinc per sobre de les cinc dotzenes, les vegades que posaré peu baixant, més de les que voldria, un objectiu clar, poder seguir baixant  cada cop a més distància al nostre home GT,  sense perdre de vista la seva esquena  i pujant el mateix, aquesta vegada però no podré seguir la seva roda, ell cada cop va més ràpid i jo cada dia que passa una mica més lent.

Ara mateix entra el sol pel Mirador del Drac, jo ja sortiria ara, però com tots, o molts, la feina és la feina, també, com aquesta molèstia tampoc fa que pensi massa en pujar a dalt de la bike.

Quin equipament he de posar-me, és ara el que he de tenir clar, pantaló, mitjons, botes, tèrmica sintètica, la jaqueta i els guants no els més gruixuts si o uns entremig, "gorro" pel cap, de fet excepte guants i tèrmica, la resta és l'equipament seleccionat a Chain Reaction.

Tinc al cap fer un pas més amb el tema equipament, al cap hi tinc si decidir-me per la jaqueta Assos la 851, no ho sé.


És pel fet de que la Mavic no va ajustada al cos i això fa que pensi que puc, que he de millorar aquest punt.


Posaré una crònica curiosa de com va funcionar l'equipament el dia de la pujada al Montseny, dic curiosa perquè els resultats ho són, per a mi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada