Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de març 01, 2010

Avui sí, per fi.




Avui, aquest matí he alineat la transmissió de la Vicious, com?, bé he agafat l'amplada interior entre punteres del darrera, 135 mm. i un cop dividit per dos, 67,5 mm. he mirat a partir del centre entre aquest dos extrems, a quina distància estava el pinyó. En segon terme he mesurat l'amplada de la caixa de "pedalier", 68 mm. i he fet el mateix que amb les punteres posteriors, el pinyó estava respecte al centre a 50 mm. el plat a 59 mm., 9 mm. de diferència!!!, els he alineat fins que el pinyó ara està a 57mm. i el plat a 59 mm. per fer-ho perfecte, necessito gruixos de més mides del darrera. Els propers dies hi posaré remei, quan compri el pinyó de 20 dents Chris King, també demanaré els separadors de la mateixa marca.

Avui sí, avui he sortit, amb la Vicious The Motivator SS. Han estat quatre hores de MTB, jo diria que perfectes. Inici de la sortida a les tres de la tarda, i arribada a casa a les set tocades.

Les sensacions, interessants i diferents de la darrera sortida amb la Vicious, força diferents. Cap sensació de fatiga durant la sortida, cap dolor muscular propi d'escalar amb la SS, i sensació de que hauria estat de somni seguir rodant, i rodant, i rodant, però que entenc que avui no era el dia, demà tampoc.

Ara la bike és un xic més esquerpa, què vull dir, que és més seca de reaccions, els pneumàtics de 2.1, respecte als 2.3, tot i ser els primers Tubeless Ready, són menys absorbents i no sé si més ràpids, pel fet de que puc anar a pressions més baixes que amb els WTB 2.3, i per tant, són més estrets, similars en adherència, però per la menor pressió, no són més rodadors, aquesta és la meva impressió inicial, que caldrà corroborar amb el pas dels dies, un cop millori el meu estat de forma.

A mig camí he aprofitat per baixar encara més la pressió dels pneumàtics, i ha augmentat la comoditat sense penalitzar de forma palpable la seva capacitat rodadora.

Això sí, no hi ha impactes secs mai, en cap circumstància, això no ha variat.

Els frens un 10, perfectes.

El pinyó de 19 dents amb el plat de 32, és una bona combinació, miraré el de 20 dents, però crec que un cop recuperi el meu millor estat de forma, amb la considerable pèrdua de pes que estic lenta però constantment aconseguint, podria rodar amb un 32-18, que per a mi, ja està més que bé, i és una relació que permet d'escalar amb certa dignitat, i també poder rodar força ràpid.

La relació 32-19, és la relació perfecte pel concepte "VINT" que no he tingut ocasió d'exposar, però que ja comentarem si es dóna el cas.

La Vicious va molt, i molt bé, demà però crec que sortiré a fer corriols amb la Superlight.

L'equipament del ciclista, pirates, samarreta tèrmica de màniga llarga, jersei de màniga curta, mitjos i guants d'estiu, a l'inici i ja cap a la tornada, armilla d'estiu, les SIDI Dragon sense punteres pel fred, i ulleres i casc tanquen un equipament 100% de primavera, en cap cas d'hivern.

Recanvis, clau multi-funció, càmera de 29", un joc de pastilles de fre, una vàlvula UST, gruixos per la pinça de fre, pin per la cadena, manxa, i un quit de "parxes".

Aliments consumits durant la sortida, una barreta de gust de xocolata, de 190 Kcal., mitja a les dues hores i mitja a la tercera, i un bidó d'aigua de 750 ml.

La distància, per sobre dels 45 km. el desnivell positiu per sobre dels 950 m.

Demà sortida corriolera, la bike com ja he esmentat, ara per ara la Superlight, l'equipament clavat al d'avui, la tèrmica però serà un xic més prima.

2 comentaris:

  1. I like it, it´s taking more an more the shape of a great bike !!!!

    ResponElimina
  2. Com ja és una tradició, cal posar la bike a punt, ajustar-la pas a pas, i en aquesta ocasió, per la meva aturada de dos mesos, el genet també requereix d'una posta a punt pel que fa referència a recuperar el ritme necessari per rodar amb aquest Drac amb ales de 29", com ho és, necessari també, millorar el to muscular per afrontar amb certes garanties les sortides amb un Drac com la Vicious The Motivator pel fet de ser SS.

    Fet que fa que el conjunt genet i le seu Drac, segueixin un recorregut curiosament similar.

    ResponElimina