Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 14, 2010

Racons....i la foto del mes

Hola genets,

Entrada en català, per explicar una mica tot allò que passa pel nostre cap, en moments on al petit pais la neu es companyera de sortides, i a SC el sol escalfa cada dia més, fent que lésclat primaveral es començi a notar.

Començarem per la part de racons, he decidit fer una sèrie amb fotos dels llocs on rodo que tenen un encant especial, per diferents motius, una imatge, un lloc entranyable, una senyal, una senyera...el que sigui. El fet es que començare a possar fotos d'aquests indrets per acompanyar les meves cròniques.

Avui, de nou sortida pels meus circuits al voltant de casa, Dissabte passat més de 30 milles, Diumenge de nou prop de les 30 milles, ahir un circuit u xic més cut amb 25 milles, avui, i degut al planning familiar, circuit curt, el que utilizto a les tardes, de un xic més de 15 milles. Totes sortides han estat sempre a un ritme prou elevat, amb mitjes de 18 milles, que pel moment de la temporada on estem, són prou bones.

Cal destacar, que malgrat el temps asoleiat, un nou element ha estat company de ruta, i no sempre agradable....el vent. Si, increible, i principalment aquest cap de setmana, ahir al sortir de casa el dia era espectacular, un cel blau, un sol radiant, calma...però ja havien avisat que a mig matí canviaria...i molt, el vent va entrar en acció quan més lluny de casa era, i el pitjor, gairabé sempre en contra, tornar a casa va ser tota una experiència, amb les darreres 7 milles rodant a contracorrent, amb una sensació de que acabaria quedant-me aturat.

Avui, sensacions similars, molt vent, però he intentat buscar el circuit curt, que normalment hem dona vent de cua quan torno, i així ha estat, amb una secció final amb tobogans on el ritme elevat, ha fet que en un petit descens la meva velocitat superés les 35 milles per hora, gens malament.

En fi, que continuem entrenant, acumulant i sobretot incrementant unes sensacions que avui ja son prou bones, però que han de millorar. Dimarts comença la temporada al Donaldson, aquí ja hem canviat l´hora i això obre la temporada de sortides dels dimarts, segur que serà interesant, segur que estarà plé de gent que desitja trobar de nou aquells grups multitudinaris....ja us explicaré.

Respecte a la foto del mes, només explicar que serà una selecció que farem cada mes, on decidirem la que considerem la millor foto de totes les entrades, jo faré una preselecció que exposaré en una entrada un cop finalitzat cada mes, llavors esperaré els vostres comentaris i votació per una de les pre-candidates. Un cop fet això, ja tindrem la foto del més....AQUI ESPERO QUE TOTHOM, INLCLUS ELS QUE NO HI PARTICIPEN GAIRE, ENS DONIN LA SEVA OPINIO

Desde SC, Xavi Paricio

1 comentari:

  1. Ruta South Carolina, què puc dir, un somni fet realitat.

    I d'aqui a res Donaldson Park, i hi haurà el teu company amb la seva Ibis. Dues Ibis Nuclear Pesto al Donaldson...

    Bona època la que ve, i he de dir que per a mi, primavera i tardor, són dues estacions on restaria força temps, tot el temps, certament.

    ResponElimina