Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de març 29, 2010

Amb "stress" no si val...

Ahir varem ser al principi vuit genets però alguns desertaren a lo llarg del recorregut per motius de compromisos familiars lo que va fer variar l'itinerari previst del "guia", al final sortien uns 41 kms. i desnivell+ de 1.240 mts.

Va vindre un Drac molt "tunejat" i lleuger (diuen que 10.200 kgs.) model Trek Top Fuel 9.9ssl

Per lo demés la sortida va tindre la tònica dels darrers dies: les pistes amples ja netes i els corriols son un perfecte entrenament de "ciclocross" baixa de la bici-salta-torna a pujar-pedala-baixa-salta...

I si no passa res per el proper dissabte esta previst fer Susqueda-Sau-Rupit-l'Agullola-Susqueda...

3 comentaris:

  1. Hi ha dies per tot, Tr@il.

    Ara, la propera haurà de ser amb horari obert, i així compenses la tensió que genera portar a rodar genets amb un horari determinat per tornar a casa, essent tu el guia, és una responsabilitat afegida important.

    Avui jo descans, però descans actiu. Per cert Tr@il les imatges, les dues primeres no les puc veure i les de sota, petites, no les puc ampliar, no sé si pots posar-hi remei.

    ResponElimina
  2. Perfecte, ara és veu genial.

    Quina Trek Tr@il, de les Top Ten del panorama actual de les dobles XC més radicals.

    10,2 Kg. és un molt bon pes, no sé si la seva és com les de casa, que dia que passa que el pes puja. Jo la Superlight, la tenia per sota dels 10,4 Kg., i ara està pels 10,9 Kg.!!!.

    ResponElimina