Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de març 01, 2010

Camí Moliner

Amics,
Encara amb mal de cames de la sortida d'ahir, que com vam sortir de Terrassa ja pedalant finalment ens va donar 65Km. i 2200m. d'alçada acumulada. Si bé no té gaires dificultats técniques, si que es molt dura degut als forts desnivells, esdevenint una autèntica "trenca-cames", i també pel fort ritme imposat pel jovent de la nostra colla (pro-mitg de 13,5 Km/h). La organització, perfecte, els avituallaments, també i finalment la camiseta, la bossa i el pa de pagès de premi, força útils.
Participaren: mon germà, en Pep, el gestor, en JL Lapierre i bona part de la seva colla nocturna (les Qk's). El terreny, perfecte, doncs si bé va ploure el dissabte, el fort vent de matinada ho va deixar força bé, sense massa fang , amb bona adherència i temperatura ideal, de 13ºC. Els dracs dels participants: jo amb la Santa Cruz Blur XC, mon germà amb la Yeti, el gestor amb la Scott Spark, en Pep amb la Santa Cruz Blur LT, en JL amb la Lapierre i la resta una barreja de Specialized, Santa Cruz, Kona, etc. En definitiva, ens ho vam passar bé, que es del que es tracte.

Contestant a algunes de les questions del Mestre Lagranevasió: les llantes SX pesaven 1.960gr. i les noves ST em van donar 1615gr., sense la tanca. Per cert que la tanca pel darrera he posat la Mavic de titani (40gr) procedent de les SLR que porto a la Santa Cruz, ja que en aquesta hi porto unes tanques KCNC de 45gr. reals la parella. El eix passant de 20mm. que anava amb la forquilla Manitou només pesa 65gr., o sigui que està força bé. Els pedals, regal de mon germà, son uns EXUSTAR amb eix de Titani que pesen només 205gr. (els que ja portava èren els Exustar amb eix d'acer, pessant 265gr. i que també porto a la Santa Cruz).

La Giant de mon germà ha sofert problemes de joc en els rodaments i el bulò del amortidor i els darrers díes ha estat a casa meva per renovar-la, incloses les transmisions i neumàtics (els Maxis Hight Roller de 1,90 tubeless LUST (650gr.), ja preparada per la setmana Santa a Calonge. Si puc posaré fotos. De les Ibis i la Yeti no tinc imatges, però les té muntades de película ( es més elitiste que jo).

Una abraçada

1 comentari:

  1. Més de 300g.!, la diferència entre les SX i le ST, és elevada, i la sensació de rigidesa ha variat?.

    Els pedals Exustar amb eix de titani, són molt lleugers, diria que dels més lleugers en la cursa pels components més light del mercat, crec que superats únicament pels Crank Brothers Egg Beater 4ti i les seus germans amb la mini plataforma, els Candy 4 Ti, i pocs models a parts d'aquest dos estan per sota dels teus Exustar, fet que fa que pugui afirmar que aquest Exustar són dels meus lleugers del mercat, després dels EB de 170g. aprox. i els Candy 4 Ti per sota dels 200 g.

    Fliper si el teu germà va sortir amb la Yeti, vol dir que té la Ibis Mojo SL, la Yeti ASR-SL i la Giant Anthem XC Carbon?, renoi, renoi, quin pati de bikes que té.

    ResponElimina