Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de març 16, 2010

1,2,3,4,5...Pivot Mach 5


Aquest matí, cap a Terrassa per anar a buscar una Pivot Mach 5 de test.
A la tarda...a probar-la!

Sortida per terreny conegut...Collserola.Poc camins transitables, la passada nevaba ha causat molts estralls.
Les primeres (i darreres) sensacions són extranyes.La postura sobre la bici es molt similar a una bici de rally, especialment l´angle del sillín realment molt vertical per tractar-se d´una bici amb 130mm de recorregut, no així amb l´angle de la direcció que es un pel massa tombat (suposso que el mínim posible per poder adaptar una forquilla de fins a 140mm.La bici de test portaba una Fox de 130mm).
La marca Pivot recomana un Sag d´un 30% i així ho he fet.La bici es mou una mica (molt mica) més que la Mach 4 (100mm de recorregut) que no es mou gens.En cap cas es tracta d´un moviment molest, pero te n´adones que vas amb una doble suspensió, en el cas de la Mach 4, sembla que vagis amb una bici rigida.
El que relament m´ha impressionat el fet de que la bici funciona igual amb propedal que sense propedal, de fet, en algún moment he dubtat sobre si estaba activat el propedal o no.
La bici pedala molt i molt bé (el passat 2009 tant la Mach 4 com la Mach 5 van ser triades "millors bicis de l´any" en la seva categoria), es una bici ideal per pedalar sense pressa, això si, el fet de pedalar bé implica pocasensibilitat...tot no pot ser!
En fi, una bici ideal per algú a qui no li importi el pes (el cuadro+ amortiguador pesa a la vora dels 2.850grs) molt pesat comparat amb els pesos actuals.

2 comentaris:

  1. Great info Colorado, it´s a pleasure to read your test....what I don´t know is how you manage to have always test bikes !!!! By the way, the Willits guy should be still smoking something...

    ResponElimina
  2. Colorado, ben ajustada, en talla M, amb els components ben seleccionats, frens Formula R1 180/160, rodes Shimano XTR, conjunt Sram XX, forquilla Manitou MRD 130 mm., pedals Ritchey WCS, tija Thomson Masterpiece, potència FSA OS99 6º 80 mm., manillar recte FSA SLK Carbon 600 mm., amb el teu Fizik Gobi i els pneumàtics Maxxis Monorail 2.1 LUST, podria ser la teva bike?.

    ResponElimina