Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 12, 2010

Homes del Baix Montseny.

Tenim la sort, tinc la sort de poder fer un pas després de l'altre, i això que podria ser una obvietat, per a mi, en cap cas ho és, en cap cas, a l'inrevés podria ser un pas important, un de més, és cert, però important.


Avui he ordenat l'espai on tinc aturada la Superlight, avui des del dia 1 de gener, i després de la posta a punt tant necessària dels darrers dies, he fet un acte que ara, hores després, fa que us exposi aquestes sensacions.

El que vull dir, és que avui he desmuntat la roda davantera de la Superlight, i he posat el gruix entre entre les dues pastilles de fre per evitar que agafi aire el circuït.

Jo mai desmunto les rodes de les bikes si no és per una necessitat imperiosa, per evitar els sorolls del frec a frec de les pastilles amb el disc, i avui, per poder col.locar la bike i que el manillar quedi alineat amb l'ordre de marxa, per guanyar espai, no m'hi he pensat gens, és a dir, ara tinc el quadre de l'ASR-SL dins de la funda de les bikes, i la Superlight, arxivada, no tapada encara amb una manta, que seria el següent pas, o serà, no ho sé.


El fet és que la Superlight resta aturada, ara sense la roda davantera, i per a mi és una decisió que marca aquesta reflexió.

Després he afegit l'oli al fre del davant de la Yeti-Betty, i la veritat és que la maneta tot i que ha millorat, encara té un xic massa de recorregut, no ho sé, demà veurem si en marxa el seu funcionament ha millorat.

O millor canvio tot seguit les pastilles, perquè demà tindrem festa grossa del MTB.

Fa uns segons ha sonat el telèfon, demà sortida amb els Homes del Baix Montseny, concretament amb sis d'ells, sis!!!.

Inici de la sortida a dos quarts de vuit des de la capital del Baix Montseny. Això vol dir passar fred, molt fred, perquè ens mullarem els peus, de ben segur per la neu que anirem a buscar, perquè com més obac, més atractiu, i per tant serà un dia dur de veritat, tots amb 3x9, jo aniré amb 1x1.


Suposo que demà serà una manera de endinsar-me a la zona més fosca del MTB, dos d'aquest genets són TOP TEN de la clàssica pujada al Turó de l'Home, així que demà serà el gran sacrifici, d'aquí a una estona tornaré a fer la tabla d'estiraments, la llarga, perquè demà les pujades seran llarges i molt, però que molt costerudes.

Els nervis ja és el que respirem, no és una proposta més, de ben segur que quedarà impresa a la retina ja per sempre més, i jo hi aniré amb la Vicous Cycles The Motivator SS!!!.

Us poso els preparatius de la sortida de demà.

2 comentaris:

  1. I´m willing to hear about tomorrow´s ride, I just want to see on hardest mountains with the 1x1....this will be great, and if the experience is good, I want to know the price of your Santa !!!!

    From SC, Xavi Paricio....just going to ride on his road one.

    ResponElimina
  2. La Superlight, ara per ara, com la Yeti ASR-SL 2.009, a la recàmara, per si de cas.

    ResponElimina