Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 05, 2010

700 vs 29.



Ahir sortida rodadora, un MIX carretera secundaria i pista rodadora, en cap cas, corriols i senders.

En Tr@il va venir amb la seva bike de roda 700 amb 3x9, amb plats Q-Rings, semi-rígida, pneumàtics per rodar per carretera i per a poder afrontar amb prudència pistes rodadores.

http://www.bikeradar.com/gear/category/components/chainring/product/q-rings-10654

Jo amb la SS.

Les sensacions diferents, m'agrada rodar per senders, per corriols, també puntualment fer-ho com ahir per carreteres secundaries i per pistes rodadores, aquestes segones et permeten comentar i comentar temes i més temes a ritme tranquil, això sí, "sin prisas pero sin pausas".

La Gary Fisher d'en Tr@il, és més ràpida que la Vicious, aquests pneumàtics tant i tant estrets en comparació als de la Vicious fan que cada cop que vol marcar una distància únicament cal fer-ho, per a mi difícil seguir la seva roda, i no em refereixo a la diferència del 3x9 vs el 1x1, això és una evidència, vull dir que a llocs on el 32-19 és perfecte per rodar, en aquestes circumstàncies, em costa seguir la roda de la Gary Fisher.

El dinar, és que la ruta va començar a la una del mig dia, el que us deia el dinar a Arenys de Munt, al mateix lloc que amb els gironins el dia de la tremenda caiguda a la riera de Lourdes per part d'en Ratrasse, quina sort que vàrem tenir aquell dia, amb aquella pedra escairada a uns centímetres del seu cos. El dinar perfecte, després d'aquest seguim ruta, pedalant tota la tarda, veient l'entrada de corriols i corriols, que deixem per un altre dia, de ben segur que proper. Una nota interessant, en Tr@il porta una tanca per les bikes que lliga les bikes pels pedals, així no hi manera de poder endur-se les bikes de forma senzilla, prenc nota, senzill i pràctic.

Al final una sortida rodadora d'entre 45 i 50 Km. aprox. amb un desnivell d'uns 400 m. + com a molt, on les ganes d'entrar a fer corriols han estat sempre presents, i que ja està bé que sigui així.

El dia, un altre cop perfecte, equipats de primavera, en Tr@il fins i tot jo diria que fora dels manegots anava d'estiu, i la veritat hem anat molt i molt bé.

Alimentació, dinar, plat combinat de pollastre, amanida, patates fregides, acompanyat d'unes braves per llepar-se els dits, Trina de taronja, cafè amb llet amb una pasta, aigua en ruta, mig bidó de 750 ml.

Arribada a casa a les set de la tarda, satisfet, tranquil, molt tranquil, esperant a la ruta de demà, és a dir, avui, però que ara per la pluja veig difícil portar-la a terme, esperant al mig dia, pensant que podríem tenir sort i que el dia millori i d'aquesta manera poder sortir a pedalar fins el vespre.

Avui festa grossa del MTB a casa, concentració de bikers, rodem o no rodem, però el berenar-sopar no ens el treu ningú, d'aquí a una estona tanquem els darrers preparatius, que ens han de portar a aquesta esperada festa.

MTB, MTB, MTB!!!.

1 comentari:

  1. Great, I can see your sinus problems are history...enjoy the weather !!!!

    ResponElimina