Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 14, 2010

Ruta "diferent"

Avui encara que la ruta ha anat per contrades força conegudes ha estat un dia “diferent”, m'explico:
Primer perquè sempre jo soc “el guia” (o sigui el que porta als demés al darrera) pro avui m'hi deixat portar, es que després de la tempesta de neu i vent del passat dilluns i per la gran caiguda de arbres que deixen els corriols impracticables dons avui fem-ho fàcil: tot per pista! A mes ¡que caram! per un dia també esta be no pensar en res mes que seguir al que portes al davant.

I després perquè baixant de Mas Silvestre a Canyamars un dels companys de sobte i al errar un doble salt a fet una volada i al aterrar s'ha donat una arrossegada terrible amb la mala sort de ferir-se la clavícula i donar-se un cop al cap ( s'ha trencat el casc) pro tot sense conseqüències massa greus per lo que podia ser... pro el ensurt ja ens ha deixat a tots glaçats. A partir d'aquí trucada a la dona del ferit perquè el portes amb el cotxe al hospital per fer-li una revisió i cura.

No crec que sigui ni molt menys la foto del mes, pro si que podríem posar-la a la categoria de RACONS (copyright Xavi Paricio) perquè es curiós que la única fabrica que hi ha al petit poble de Canyamars tinguin a la façana una tortuga!

Salud i pedal.

3 comentaris:

  1. Dies de neu, de molta neu al nostre país petit.

    El tema caigudes amb aquest terreny, és el pa de cada dia, nosaltres ahir hem vàrem patir una de sonada, quina caiguda, quin cop de cap que va patir el genet del Baix Montseny, alt com un Sant Pau, i volant per caure de cap al terra. Per sort no va passar res, molta sort la d'ahir, però molta.

    I la del teu company també, millor així, ara ja a per la propera, nosaltres avui ja l'hem fet i d'aquí a una estona en posaré crònica.

    ResponElimina
  2. I will take your pic, for the moment is a good one ....thanks

    ResponElimina
  3. Tr@il, les corriolades pel Maresme amb un guia com tu, de les millors.

    Ara caldrà veure amb que podem col.laborar per tornar a obrir tots els corriols de les nostres contrades.

    Jo a data d'avui, no contemplo masses possibilitats de fer corriols propers a casa a sobre de la bike, tampoc a peu per netejar el pas d'aquests, pel fet de que ens calen estris específics per aquesta tasca de neteja, estris que no tinc. Però que podria ser hora de parlar i crear un fons per comprar i mantenir un grup concret d'eines de neteja que penso que és necessari i d'obligada necessitat si volem millorar la situació actual d'aquests senders.

    ResponElimina