Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 28, 2011

Test d'intensitat.

És el que ha estat avui, una sortida curta però intensa, no a zona vermella, però sí just per sota d'aquesta.


Senders, pistes, les que menys, a aquestes darreres, les primeres que he fet, les sensacions han estat de dolor muscular, de portar un plat i pinyó per fer curses de pista a un velòdrom, per passats aquests primers minuts anar millorant les sensacions fins arribar a rodar atacant a bon ritme i gaudint de fer-ho.

Corriols sensacionals els de darrera de casa, on baixar i pujar i baixar i pujar ha estat una constant.


Just a tocar els 20 Km. el mateix pel que fa a desnivell, per sota dels 700 m. +. Un dia de mtb breu, però també divertit. Fins i tot la Septem ha obert les seves ales entre vol i vol de la Vicious, perquè no oblidem que som tres, ella, el meu Drac i un genet avui SS.


Demà darrer test, ara després de la visita a l'Andreu, el meu fisio, veig encara amb més tranquil.litat al que s'esdevindrà sens dubte per a mi, com l'aventura entre les aventures, podria dir també repte, però m'agrada i per diferència molt més catalogar les properes Guilleries d'aventura per a mi.


Una sessió de fisio on m'he sentit un campió previ a participar a una gran aventura, no sóc un campió, ho tinc clar, sí que sóc a punt per viure una excepcional aventura, gràcies Andreu.

Mirant de recuperar aquestes plantes dels peus.


Un professional que sempre ens ha atès com a uns autèntics campions, mtb, mtb, mtb.

Gel fred per si quedo enganxat muscularment, pegats per aquestes zones de la planta del peu que tinc més castigades per la cala, un fisio d'excepció per a un genet de Drac, ara ja des del Mirador del Drac.


MTB, MTB, MTB.

1 comentari:

  1. Puntualitzar, que durant la darrera pujada sí he entrat a la zona vermella, uns minuts sí, la resta a més de 10 pulsacions d'aquesta zona que passa a ser per a mi de color vermell intens.

    Avui tocava, podia haver estat, dia de sortida BiciOci, però la prudència, el fet de deixar enrere les zones de treball d'alta intensitat ara sí, ara també, fa que em quedi proper a casa, i que la sortida d'avui si ha de ser sigui un 50% de treball a zona propera a la zona vermella, propera, i un 50% d'intensitat moderada.

    Demà distància curta d'intensitat baixa i dissabte distància curta d'intensitat, no-intensitat.

    David moltes gràcies per la teva proposta de fer el test junts, poder comentar detalls de manera tan propera sobre aspectes SS, un plaer sempre. Però avui és el teu dia, gaudeix d'aquest com cal, "SOLO" que serà el que ens espera d'aquí a unes hores.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina