Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’abril 27, 2011

Courage!!!

El primer de maig s'acosta...

Plourà? sembla que sí. Farà  fred? sembla que no. 




Ahir es va repetir el ritual, ritual que malauradament no puc repetir cada any. Com que sóc de costums fixes, i no per superstició, vaig anar a fer el pagament de la cursa a la mateixa oficina bancària on ho he fet les tres darreres ocasions, ja està fet, enguany, dos dies abans del termini ja "estem" inscrits. Dic estem, però jo no hi participo, potser algun dia, no de moment, però aquesta nit ja estava nerviosa, per a mi poder acompanyar a en Marçal a participar a aquesta proesa és una gran aventura, tenir-ho tot a punt, buscar els llocs de pas per poder animar-lo càmera en mà, hores que passen , ara fa sol ara plou, ara fa vent, estarà patint? es trobarà bé? 

Un dia, us explicaré com es viuen uns 100km de les Guilleries des de l'altra banda, si molts dels que participen escoltessin els comentaris dels espectadors n'estic convençuda que abandonarien el mountain bike per sempre. Millor no us ho explico, s'ha de viure.

Ens espera una edició ben diferent, la persona que animaré és la mateixa el ciclista, no. I això fa, una vegada més, que aquesta 17ena edició dels 100Km BTT Camins de Les Guilleries, la quarta per a nosaltres, sigui una nova edició.

Patirem? segur que sí.



Els participants de l'edició del 2009, saben què vol dir pedalar a unes Guilleries plovent... Que tinguem sort!

4 comentaris:

  1. Una paraula "courage" que va lligada al Roc d'Azur, una cançó també.

    Go, Go, Go, lligat a les 24Ore.

    A les Guilleries, la paraula "courage" és.

    La imatge per a mi, un fidel recordatori del que va ser i pot perfectament tornar a ser, si és després de l'arribada millor i si no, no passarà res.

    També he de dir que si plou, molt o moltíssim jo hi seré, més animat encara.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. Molta sort, o molta merda com diuen al mon del teatre !!!!

    ResponElimina
  3. Xavi, sort, la necessitaré, i tant, per a mi una nova edició de 100 Km. Camins de Les Guilleries implica poder també tenir la sort de part meva.

    Ara per ara la tinc del meu costat, la Vicious va bé, les darreres sortides de bike han estat intenses per les sensacions prèvies a aquest proper cap de setmana, divertides però divertides de veritat, fet que ha implicat fer la inscripció.

    Ser a la graella de sortida el proper pas, la resta està per veure, mtb, mtb, mtb.

    ResponElimina
  4. "Courage, courage, courage".

    Stephany, Frank une chançon pour le Roc, Courage, courage, courage.

    MTB, mtb, MTB.

    ResponElimina