Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’abril 15, 2011

"Second Day".

És el que ha estat aquest matí, un matí entre bikes, entre una de concreta,  la Moots Rigormootis d'en Colorado.

A primera hora abans d'entrar a remuntar la Rigor, primer un bon esmorzar, amb una refresc interessant, certament, entre converses de bikes.

Dic segon dia perquè el muntatge de la Rigor l'hem fet a Salt, no a casa.


Moltes converses, moltes rialles, i en definitiva un bon matí entre bikes, entre bikers.

Al mig dia una aglomeració important de ciclistes de diferents disciplines de les dues rodes al BiciOci impecablement equipats i a punt per sortir, ens ha obert la porta a la tornada a casa, en el meu cas una tornada programada per tancar la jornada a casa de feina d'un divendres al mig dia.

Un matí diferent, molt diferent. Caldrà deixar madurar les darreres sensacions, certament.

Demà miraré de tancar aquesta setmana pel 4x, el 5x ja no.

A la tarda-vespre  visita al fissió, per mirar de cuidar les lumbars i de posar remei a la sobre càrrega de la planta dreta del peu quan supero les sis-set hores a sobre de la bike, tot i que no sempre es dóna aquest cas, quan es dóna però és una mica molest.

El fissió m'ha donat un consell interessant, "els fruits secs com tot el que ingereixes sòlid, cal però especialment aquests mastegar-los molt bé, perquè part d'aquests,  la capa protectora exterior que porten,  l'estomac no aconsegueix eliminar-la, i aleshores part d'aquesta aportació energètica la perdem".

Ja vaig esmentar crec, que fruits secs, amb plàtan assecat,  maduixes deshidratades i ensucrades, així taronja quan hi ha oportunitat, són les aportacions energètiques sòlides que són el combustible per a les sortides, així com les líquides, aigua.

Bé, és a on sóc. Seguiré perseverant en la preparació del darrers dies previs a la que podria ser la meva primera i una de les poques cites que tinc per aquest any 2011.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada