Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’abril 28, 2011

SIDI vs Bont.

És que després de rellegir la meva intervenció sobre les Bont, veig que no he exposat al detall el perquè de l'arribada d'aquestes a casa.


Senzill, planer, les SIDI de la Betty amb la part malmesa interna del taló després de poques sortides,  unes trenta com a molt, ve motivada segons el distribuïdor perquè la Betty al pedalar transpira i això no està previst com a possibilitat, és a dir, la Betty hauria d'assumir que és un deteriorament provocat per un mal ús, perquè són les Sidi Dragon del 2010 un calçat per a persones que no transpirin, "ho deu dir clarament a la garantia, de ben segur".

De 10/10, sí senyor.

Dit això, ara la Betty va amb les Shimano M230, comprades a Chain, per què a Chain? home per què de què ha servit respectar la distribució tradicional? si quan hem tingut aquest problema se'ns han rifat, sí, sí se'ns han rifat.

Senyors de SIDI-Spain, és a dir COMET, sou una distribuïdora que no ha gestionat una garantia d'un producte dins de període de garantia,  d'un defecte de fabricació que sí està cobert per la garantia del fabricant, així de senzill, així de planer. 

ÉS UN DEFECTE DE FABRICACIÓ, pel fet que l'argument per no assumir-la avala sense dubtes que és un defecte de fabricació. 

Mai i dic mai,  Sidi Italia certificarà que el seu producte no pot ser utilitzat per a ciclistes que els hi transpirin els peus, mai. És ridícul i una ofensa pel fabricant, perquè destrueix la feina que cada dia fan. 

Com es pot posar com a argument una afirmació tan desastrosa com l'esmentada per a negar una evidència. La resposta la tenim per escrit i segellada per COMET. La posarem a un marc que hem encarregat i la tindrem penjada al despatx, a sota hi hauran les SIDI de la Betty a sobre d'una plataforma tallada expressament per a l'ocasió. Amb una frase que dirà "POR QUÈ-PER QUÈ-PER QUÈ?"

Per cert fa setmanes que tenim aquesta segona resposta, la primera que no tenim per escrit va ser que "després d'un anàlisi exaustiu, hem determinat que el client les ha posat a la rentadora".  


Per què tenim una segona resposta? perquè la botiga després de la ridícula primera resposta per part de COMET ens va insistir, amb que tornessim a portar les Dragon per gestionar un altre cop la garantia, fet que els honra molt, pel "qui fa tot le que pot no està obligat a més", però no ha estat aquest el cas. La Betty va trucar per dir que ho deixavem córrer, que amb la primera resposta ja en teniem prou, "SIDI ha mort visca SHIMANO", va venir a dir la Betty sense dir-ho, però la botiga va insistir i la Betty va cedir, "Dona de bona fe".


És que ho he recordat avui, miro darrerament des del 2009 d'esborrar episodis com el que exposo, el que en dic passar pàgina definitivament, aquest avui cau fins i tot d'aquesta, de la pàgina vull dir.


Mentre, la Betty  va amb les funcionals i elegants Shimano M230, unes joies que sí admeten un ús per a peus que transpirin, Déu meu quin argument, al mateix temps estan venint cap a casa les Lake MX401W, específiques per a dona.

Són les seleccionades les Lake perquè fabriquen el mateix model topall de gama per home que per dona, això no ho fa SIDI. Per a les dones aquest fan una gama inferior, "quin missatge de marca més potent".

Per aquest motiu, per aquest deplorable servei de COMET,  les SIDI no entraran més a casa, i per aquest motiu aniré després de les Guilleries amb les Bont Commuter One, i SIDI no sé ni que és,  a partir del proper cap de setmana.

Per a mi rodar amb les Dragon, que la Betty i jo hi rodessim un somni ahir, avui un mal son que demà haurem oblidat, com sempre.

Nosaltres perdem una bona marca, SIDI ha perdut a dos clients per sempre més.Ells contents, nosaltres no, però no passa res, oi que no?

Per cert fent referència a Bont, al seu dia al 2005 més o menys, l'importador de Syntace ens va atendre correctament una garantia per  defecte de construcció de la F99. Ep, potència comprada a PVP.

Les SIDI Dragon de la Betty són comprades també a PVP  a un establiment d'aquí, repeteixo a PVP.

Ara com deia, l'importador de Syntace importa també Bont Cycling entre d'altres marques.

Caldrà veure a on som, nosaltres les hem comprat a qui ha gestionat amb un resultat desastrós per a la Betty, la garantia de les SIDI, aquesta garantia  no s'ha gestionat correctament, correctament hauria estat una resposta que posés remei al problema, cap més. Gestionar correctament hauria implicat seguir amb SIDI.

La Betty volia seguir amb les Dragon, però els fets, i ho tenim per escrit de la ma de COMET, és que si transpires no pots anar amb SIDI.


Serà aquesta  la frase motor de SIDI pel 2012?

Però cal tenir memòria i al seu dia,  sí que aquest mateix establiment on he comprat les Dragon de la Betty i les meves Bont,  va gestionar brillantment  l'accident de la Marin Mount Vision de la Betty.

Després de les Guilleries les SIDI seran a on han de ser, a una caixa oblidades.

Les SIDI Dragon blanques que portaré a Les Guilleries aniran guardades amb les SRS, i les Dragon negres per estrenar al costat.

Les Bont Commuter One si passats els quilòmetres són el que avui són pels meus ulls, passaran  a ser les seleccionades-protagonistes de la que serà per a mi,  "L'Aventura del 2011".

SIDI OUT-BONT Coming Soon.

Puc avançar que les Bont Commuter One un cop passades 18´ pel forn a 60-65º són força còmodes, no diré molt còmodes, encara no ho sé, però com molt bé deies Xavi, res a veure a la incomoditat prèvia a fer-ho.

MTB, MTB, MTB.

4 comentaris:

  1. Les SIDI, el distribuïdor passats els mesos no ha fet cap pas per reparar el perjudici que ens va provocar, és veritat.

    Això no treu que les BONT COMMUTER no són aptes per a la pràctica del MTB, per passejar per la ciutat sí, per unes Guilleries, per a un Cabrerès tampoc, de fet no poden anar calades als pedals perquè els tacs de goma cauen. Quina manera de perdre els diners.

    La realitat és que SIDI ens ha costat un ull de la cara, i BONT l'altre, 200 euros i 180 euros crec recordar i cap de les dues les tenim a punt per sortir, increíble, 380 euros aprox, potser més, diguem 400 i no les podem ni portar, sensacional.

    Les SIDI compreu-les sí, però no a la península, sí a fora, la garantia tindrà més possibilitats, ningú us dirà què "transpireu massa", i les BONT si no heu de patinar, ho deixeu estar, perquè la versió d'aquí del distribuïdor és que, "no són per donar canya", renoi, renoi, renoi.

    ResponElimina
  2. Vull recordar que les meves Shimano tope de gama van durar un telediario. A dia d´avui, res millor que Mavic. Estàn com el primer dia.

    ResponElimina
  3. Al Roc d'Azur després del Roc Marthon val a dir que les sabatilles en millor estat amb diferència, les Mavic Fury d'en Colorado, i mira que al SSWC a Irlanda ell hi va venir amb unes Fury en un estat deplorable, no les havia rentat de la seva darrera sortida a Barcelona.

    Un cop netes semblaven noves, fàcils de netejar, no és el cas de les meves SIDI Dragon, un cop brutes, tant les negres com les blanques, velles, les Shimano de la Betty les M230 el mateix, després de la primera sortida exigent pel que fa referència a terreny i condicions climatològiques no han recuperat el seu estat inicial, trist però real.

    MTB, MTB, MTB.

    Bé ara la Betty les té, veurem el resultat, mtb, mtb, mtb.

    ResponElimina
  4. Les Bont Commuter passat m'es d'un any, ja en fa quasi un que no surten a pedalar, puntualment sí, m'agraden molt , però són un desastre i el post venda un desastre com les Commuter per fer MTB.

    Fa un any que no tinc la tanca, i fa un any que els tacs surten sols quan poses peu uns segons a llocs de pendent de baixada o de pujada, fantàstic, portar dos alerons baixant a dalt de la bike, i sense post-venda has d'aturar-te que si els perdessis et quedes sense Bont, segurament seria millor quedar-se sense.

    Això sí, m'agraden però no per fer MTB, sí per mira-les, trist sí.

    Un dia, un dia, un dia.

    ResponElimina