Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’abril 08, 2011

Expectations to BiciOci.

Sempre que tinc un compromís fora de casa per  sortir en bike els nervis i el pensament d'aventura propera fa que preparar-ho tot sigui molt emocionant.

Ahir a part de la jornada de MTB, hi havia en l'aire,  expectatives, perquè darrera de cada corriol, a cada gir hi ha un doll de noves aventures a explorar, de ben segur, i poder gaudir d'elles és sempre molt i molt emocionant.


Aquest cop la Vicious s'ha presentat en societat entre les bikes del BiciOci, sense cap revisió prèvia.

Exactament com va entrar a casa després de la Vallromanes-Montserrat és com ha arribat a les portes de BiciOci de Salt. Les seves companyes de ruta han vingut literalment "impecables".

La nota a destacar d'ahir va ser sis bikers amb sis 29", un grup 100% 29", podrem esmentar moltes anècdotes d'ahir la principal és aquesta, 29".

No resumiré que BiciOci=29", no seria fidel a una realitat d'avui, però de seguir en aquest camí, juntament amb les Pivot de 26" compartint escenari,  el corriol on són enfilats avui BiciOci,  de demà jo diria que és clarament el de les rodes grosses de 29".

Com a afirmació d'aquesta tendència, avui a la sortida de 6/6,  de sis bikes,  sis 29".

Niners i Vicious.


Com sona, tres rígides, i tres HT, d'aquestes, dues amb SS.

Colorado per a la teva satisfacció.


Forquilles de cromo, i de carboni.


Corriols, corriols i més corriols.  Fets a un ritme assumible, tot i que per a mi exigent.

De fet mai he rodat per Girona sense passar força estona de la meva línia vermella. Avui a Salt no ha estat una excepció, però sí que tot i rodar a un bon ritme, sempre m'he sentit per anar fent.

Com més llarga és la sortida millor són les meves sensacions, mtb, mtb, mtb.

Moltes alternatives de corriols per fer, pujadors exigents, on posar peu ha estat sempre un ara sí, ara també, i baixadors perfectes pel meu nivell, al límit per sentir-me d'allò més bé en superar cada tram.

Aquests bikers del nord, quin ritme que tenen sempre.

El terreny senzillament perfecte, on sortir-hi a rodar és un gaudir a cop de cada metre de corriol.

Per la meva part he d'adaptar-me als Maxxis Ardent per anar agafant més seguretat a les baixades més obertes, on la velocitat prima.

En Narcís un guia d'excepció. 


Posta a punt de cada bike, zero sorolls, 100% eficients en aconseguir que cada una de les bikes rodi en les millors condicions, feia anys que no anava amb un grup de bikes d'aquest nivell d'equipament.

Aquest és el segell de futur del BiciOci, qualitat de servei, qualitat amb les propostes de tipus de Bici per gaudir al màxim dels moment d'Oci, amb les propostes d'Oci per gaudir al màxim amb tot el que fa relació al món de la Bici.

Després de pedalar, un bon dinar. Amb converses de bikes, bikes i més bikes. Un moment aquest que va ser per a mi, com ho diria, seré prudent, "diferent".

Una sortida breu, intensa pel ritme, també per les sensacions reviscudes, pels llocs també tot i que de ben segur em són coneguts però que ahir seguint la roda sempre, no vaig poder gaudir de l'entorn.

De fet les darreres vegades que hi he rodat, d'això ja fa més d'un any ben bo,  2009, als primers dies  tampoc veia res més que la roda de la bike que seguia.


Dies de MTB, de posta a punt de la Vicious i del seu genet. Cal perseverar, per a poder agafar el millor to per a les properes cites de mtb, que crec poder afirmar que seran exigents de veritat.

1h45', 25 Km. el desnivell positiu indica 400 m. jo tinc la sensació d'haver fet el doble o més.

Aigua, un bidó de 750 ml. barretes de 200 Kcal. cap.

Equipat d'estiu, excepte els pirates.

Eines les de sempre, amb càmera de 29", i sense esprai d'escuma.

Ahir com  a Montserrat,  i des de fa dies que no era així, sense llums, sortida de dia i arribada de dia.

I avui al matí  la Vicious segueix a dalt de la VW sense passar per la revisió quotidiana de després d'una sortida.

Després d'unes hores de la sortida pels corriols de Salt, "Territori-BiciOci" són les paraules de cloenda d'aquesta crònica  que em venen al cap.

MTB, MTB, MTB.

El caràcter i el to dels bikers sortint amb les seves respectives bikes, normalment és molt agradable, ahir  no va ser una excepció i vaig  passar una bona tarda de MTB a Salt de la ma de BiciOci.

Aquesta matinada intent d'inscripció per la que ha de ser la cita de l'any desbancant àmpliament per importància a la resta de propòsits que tenim, un error informàtic  ha evitat de consolidar aquest propòsit. Avui ho tornarem a intentar. 

Colorado ets a punt d'entrar a territori mític. De fet tu sempre hi ets,  aquesta vegada la diferència és que hi anirem plegats.

7 comentaris:

  1. Consolidat!!!.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  2. No se quina de les bikes hem sembla mes interesant. Els colors, 29", la Air Carbon....molt interesant, 6/6

    ResponElimina
  3. Una foto val més que mil paraules. Gràcies Marçal, aquesta foto demostra el que tots dos ja sabem (de fet thothom sap) i ningú excepte nosaltres ho confesa.

    ResponElimina
  4. El més important, interessant, sentir-se ben tractat és per a mi un fet a remarcar.

    En Narcís i en David tenen aquesta virtud, la qualitat humana de tractar amb deferència ja no al client si no a les persones, fet que els diferencia.

    Colorado, inflava, sí, inflava, per ser fidel a la realitat en David no va exposar-me que no anés bé, en cap cas, però nosaltres tenim la imatge, la necessitàvem, oi que sí?

    Xavi, 6/6, únicament a The Great Escape MTB, puntualment sí, però va ser una realitat érem cinc 29", tot i que mai van coincidir totes. A BiciOci és el pa de cada dia.

    Ara cal deixar reposar les sensacions, les expectatives, i un cop el pòsit fet, preparar el que podria ser una bona asseguda al mirador on s'enlaire lentament cada dia que obre les seves portes aquest establiment, BiciOci.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  5. a la próxima farem una convocatoria de personal i fàcilment mínim 15/15.. segons l'horari....
    Salutacions i btt ,btt ,btt....

    ResponElimina
  6. Avui a Corró he vist dues Niner de carboni, una Yeti també de 29".

    I la meva Vicious.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  7. I també una Trek semi-rígida.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina