Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’abril 22, 2011

Colorado, i tant que sí.


Un pas més en el ja de per sí emocionant escenari, i per aquest motiu cada hora, cada dia, tot és més interessant del que era, el perquè és així té la seva resposta, perquè primer has decidit que vols que sigui així. La resta picant pedra, això sí,  va venint dia sí, dia també.

MTB, MTB, MTB.

4 comentaris:

  1. Digue´m tiquismiquis pero Campagnolo=carretera, axi que...

    ResponElimina
  2. M'he de rendir a l'evidència, les armilles Campagnolo per entre estacions, per a mi les millors.

    El concepte carretera-MTB, tens raó, hauria de seleccionar en base a MTB, però com ho fas per aconseguir veure, tocar tota la gama Pearl Izumi, o Sugoi?, no un model de cada i sense possibilitat de talles.

    Una marca, Mavic, sembla que podria ser una opció, Pearl Izumi, per a mi avui aquesta darrera, la millor, Gore Bike, crec que ha perdut el tren, no sé perquè però és així per a mi.

    Avui qui tingui Mavic, Carretera i MTB, models, colors/talles i pugui aconseguir un bon subministre, té el 80% guanyat i si sumes el mateix, no necessari, però per rematar, Pearl Izumi per a MTB, és el rei, The King-The Best.

    MTB, MTB, MTB.

    Però sí tens raó, Campagnolo és carretera, no coincidir en això seria negar l'evidència.

    ResponElimina
  3. Cadena campagnolo Record C9 a la btt (de 9v)
    = mà de sant......

    ResponElimina
  4. Jo tenia deu anys i somiava per un canvi Campagnolo, el primer i únic que he tingut el vaig comprar a Roma, crec recordar que al 1975, no puc fer-hi res, han passat els anys, i el dia que rodi amb la meva bicicleta de carretera per una ruta secundaria entre el sinuosos revolts de la costa italiana, escalant amb un doble plat, el grup perquè no, Campagnolo.

    Ara de mentre això no passa, certs elements del meu equipament son d'aquesta marca, i crec que amb la meva Vicious puc donar-me aquesta llicència, amb una bike mes identificada de pur XC, puc entendre que no seria, o sí, però un cop amb la meva preciosa i "única" SS, Campagnolo hi te la seva cabuda, Colorado amb el teu permís, i tant que sí.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina