Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 03, 2013

Un dia, una intervenció SSEC

Perquè el registre del Blog fa un canvi, pel fet què la SSEC ens ha portat a un bon lloc, a un bon Mirador, des d'on veig el Mirador de casa, i des del de casa veig el de la SSEC.

Hi ha un dia abans de la SSEC2013 de Sant Gregori-Catalunya, i un dia després de la SSEC2013 de Sant Gregori-Catalunya.

Imatge de Xavier Font.

Per a un biker com jo, poques coses ja són molt, moltíssim, i ja no et diré quan ets a dalt d'una Jeff Jones.

Em faltava aquesta per provar, ho veig ara, en cap cas quan la vaig fer rodar uns metres. A la SSWC amb el mateix Jeff Jones, amb la Spaceframe, ara a Sant Gregori la de cromo, a la darrera SSEC,  la Diamond, senzillament un darrer tram, que em diu que ja som a dins del nou proper tram.

Avui després d'un dia molt i molt convuls pel Blog, pel tema Single Speed, avui, tot ha seguit el seu curs, el tram d'ahir, va donar, ha donat pas al d'avui, i el d'avui és un dia propi de les grans ocasions, i grans ocasions, aquestes s'han de gaudir, en el meu cas,  restant aturat, no em cal fer molt després de molt, en cap cas, a l'inrevés, després d'una aventura com aquesta, el punt més visible de la muntanya, també el més petit de tota ella, és el què més es veu, i per tant el què dóna la visió d'on sóc, i a on sóc, és aturat, totalment quiet.

Gaudint del petits passatges de la Festa del Single Speed en majúscules de més renom del Vell Continent, també en majúscules. No la més important, segur que no, ens queda molt tram per fer, segur, molt, a nosaltres ens en queda molt per fer, pel fet que hi som des d'ahir a aquest sender Single Speed.

Ara els ponts a casa estan consolidats, ara només estem, estem planificant com hi passarem, sempre deixant clar que són ponts sense destí, no van enlloc, perquè ja som a lloc.

Dies de SSEC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada