Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 24, 2013

A minuts de la crònica de la SSEC

I l'he rellegit, després d'escriure-la ahir.

Hi ha vegades que en redueixo textes, passades les hores, d'altres que en redueixo per un cantó, i aporto noves propostes, o no millor dit, propostes, noves, difícil per a mi, oi que sí?

Mentre ho feia, exposar-vos a aquesta intervenció com tractava la crònica d'avui de la SSEC, he anat ja preparant la crònica de demà, pel fet que aquesta intervenció està gestada a l'hora de dinar, i després de pedalar, ha quedat en pantalla, per ara a les vuit del vespre, ja seguir-la passant a ser l'entrada de la propera crònica SSEC2013.

Pedalar dues hores ben tocades et dóna molta visió, mai massa, o sí, però molta.

Una SSEC és una proposta de MTB, a val, una SSEC és una proposta Single Speed, a val, una SSEC és la proposta, això, sí, això sí.

Dies de molt de MTB.

Veus a uns bikers que volten per tota Europa coincidint entre ells ara sí, ara també. Nosaltres no som és veritat, normal, som com som, o això podem pensar, res més lluny, res més lluny.

Una explosió, una explosió, el què va passar ara fa unes setmanes, les que configuren un mes, i una més, i tant que sí, i tant que sí.

Imatge de Xavier Font: Freedom.
Una bike com aquesta va venir a casa, i va venir perquè havia de venir, a on anem a partir d'ara, va pel mateix camí, anem a on hem d'anar ara, a val, anem a molts llocs, és veritat, a val, hem de refer el calendari Single Speed del 2013, a? hem de definir detalladament aquest calendari, aquesta és la intenció, posar-hi dates, llocs, que sempre ho fem així, és cert, però no canviem mai les dates programades, des de la SSEC que no hem anat a cap de les cites programades, aleshores aquesta SSEC té el seu què, segur, segur, i per tant la proposta de la resta del 2013, tindrà una component diferent, és evident, és evident. No hem deixat de fer 5.000 Km. per no fer res, està clar.

La SSEC2013 va ser una jornada de portes ofertes, està clar, el programa de la resta del 2013 de casa, també ho serà, però en diferit, com? en diferit, a partir d'aquí, i amb la possibilitat de canviar-ho en tot moment, anirem en diferit, no pel què fa a sortides d'ara per ara, però la resta va de pet a fer aquest canvi, sempre en diferit, unes excepcions, com sempre, els contribuïdors del Blog, quasi tots, sí que tindran sempre aquesta calendari, de comentar-se, únicament aquests, els motius són interessants, i molt profitosos, en el sentit que la SSWC del 2011 ve de la mà d'en Michael,  24 Hours Moab a casa per bandera, de la mà d'en Xavi, WEMBO de la mà de la Bec, i per què? perquè sí, perquè cada un d'ells proposa sempre instants freedom catalonia,  i les cites de casa internacionals de la mà d'en Miki, o sigui, tot queda a casa, com ha de ser. Públicament a casa, vull dir exposat al Blog, a The Great Escape MTB, en la forma que tingui la forma que ens a sigui més satisfactòria a tots, a tots nosaltres primer, i segon a tots nosaltres, com? si no hi ha aventura no hi ha Blog, i perquè tinguem aventures al proper tram, hem de fer un salt, i per fer-lo, hem de fer aquest pas.

Dies de SSEC.

2 comentaris:

  1. No repetiré, o sí, OMG, OMG, OMG.

    ResponElimina
  2. Llegeixo aquesta aportació, i és evident que exposa sense adonar-me que ho faig, que el Blog va de cara a quedar restringir a un nombre de persones concret, a on no podrà ser visitar, o seguit si no hi ets acceptat prèviament.

    Aquí dic què passaran moltes coses, crec.

    No és el què penso per portar a terme avui, però sí el què es deu veure com a proper tram des d'una posició que sense voler acceptar d'entrada com a immediata, sí què veig què no em sento del tot còmode exposant de manera tan oberta a la xarxa.

    Perquè fins fa uns mesos, sí, i cada vegada un xic menys, crec que ve pel fet d'anar madurant amb aquest entorn del Blog, I perquè no un altre cop, la SSEC2013 de Sant Gregori, ha polsat aquest interruptor de canvi amb força, molta força.

    Cada aportació, amb o sense crònica, és un temps preciós que tinc per dedicar-vos, i que disposo, certament, i que si bé fins avui, i demà també, m'ha compensat sempre, em satisfà molt compartir,
    des del 2012 que no sempre, però sense pauses, veig que segurament el proper tram, ha de ser una evolució d'aquest tram, és a dir, compartir i tant, m'agrada molt, ara vull concretar amb qui, sí, sí, ho veig, ho escric, i automàticament penso, el Blog anirà en aquesta direcció.

    Veurem, dies de SSEC.

    He refet el comentari perquè hi vull afegir què penso que si l'interès de les persones que el segueixen és una petita part de l'interès que jo hi poso per compartir amb vosaltres, el procés serà senzill, demanareu ser-ne seguidors i ja està, fora d'aquest procés no haurem de fer res més.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina