Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de maig 20, 2013

Grans aventures Single Speed

Quin gaudir. i que de ser ens portaran a nous escenaris Single Speed, la SSEC2013 de Sant Gregori, ho va ser tot menys improvisada, hi érem nosaltres per tant, el de sempre, picar pedra cada dia, i cada dia, i cada dia.

Les properes propostes, van lligades de la mateixa mà, és a dir, des del minut després de la SSEC que des de casa ja se senten els pics, cada dia, a cada hora, i si bé, avui per avui, tot resta aturat, és cert, el gir sobre l'eix ens fa veure moltes coses, moltes aventures, molts projectes de bike, Single Speed és veritat.

De fet al dinar familiar d'ahir va ser sorprenent perquè nosaltres hi anàvem entre mil converses SSEC, i aleshores tota informació rebuda que ens pugui ajudar a fer camí en aquest sender, és per a casa interessant, molt enriquidora.

Aquesta imatge té el seu valor en senders USA, que també són motiu de moltes converses a casa, i tant que sí, i tant que sí.


De fet no teníem calendari a estudiar fora del Moab 24 hores, ara hi tenim una cita més a sumar, bé i NAHBS, però aquesta no la tenim dins del calendari de senders, si no de les catedrals del MTB a visitar als USA.

És evident que el nom SSEC2013, té un pes, perquè veig la imatge hi penso amb la nova cita USA, sí, aquest és el primer pensament, però el segon és de pausa, de tranquil·litat, dins d'una SSEC, que si bé jo no la vaig viure així, sí que va ser-ho, i tant que sí, i tant que sí. I de saber-ho que ja em sento encara més bé, era la intenció, i va ser pels europeus la marca Catalunya, bona estada, bon menjar, bon clima i bones pedalades, què més podíem demanar? bé, sí que de ser ara, i de ser-me concedit un desig, pensaria en demanar-lo, però sé que finalment quedaria al calaix, gastar un desig, requereix d'instants dels de veritat, i a la SSEC els més difícils, cap d'ells requereix d'una proposta com aquesta, en cap cas.

Quina bike més curiosa, la veig, i ara després de la darrera aportació sobre aquesta mateixa, encara la veig més atractiva, què tenen les Surly que les fa interessants?

Dies de SSEC.

Podem mirar de fer un bon cafè, jo demà hauria de pedalar a primera hora, però per aquest motiu el meu primer cafè serà molt i molt d'hora, tot i que de ser encertat el pronòstic tot quedarà en això, un propòsit de sortir en bike. O sigui fem un cafè?

Dies de SSEC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada