Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de maig 21, 2013

Quan creus que prens decisions

Res més lluny de la realitat.

La SSEC2013 de Sant Gregori, les sensacions després de dies d'haver-la gaudit, porta una cua que dificilment podré saltar.

Imatge de Xavier Font.
Per què l'hauria de saltar? pel fet que bandeja d'una banda a l'altra, ara sí, ara també.

Tan bones sensacions són les pròpies de quan les coses caminen bé. És també una marca, la de la perseverar que va lligada a la sensació de caminar bé.

Avui pedalant han passat moltes coses a sota del Cratoni, moltes imatges, i la SSEC2013 és el punt d'arrancada entre diferents punts d'arrancada, no perquè sigui el punt de sortida, la sortida va començar fa molts anys, mai masses dic normalment, ara dic, i si són masses?

Hi ha ocasions per a tot mentre el temps penses que és infinit, un cop ja no ho penses, les úniques ocasions que veig són les que després de mirar d'entendre-les les puc portar a terme, i això limita i les coses a fer. pel fet que entendre requereix de temps, i aquest no va agafat de la mà de segons, ni de minuts de dies, ni de setmanes, per això l'aturada de tot plegat, el proper salt, és dels interessants, ho dit d'una altra manera, podria ser dels interessants. 

És per això també que la SSEC2013 de Sant Gregori té tant de pes per si sola, ara i en el futur, pel fet que sempre serà la que marcarà l'inici d'una frase com, va ser després de la SSEC2013 de Sant Gregori, i això, el fet de saber que serà així és la què fa que encara tingui més bon sabor.

A vuit minuts de dos quarts de nou, refent part de la crònica, mirant de millorar algunes frases, el seu significat, però toca deixar-la a aquest punt, mtb, mtb, mtb. 

Dies de SSEC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada