Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de maig 22, 2013

Avui hem fet un segon pas

Molt important, molt, no per la dimensió, en cap cas, no perquè sigui amb el to de la importància del què les normes socials més populars, o clàssiques, són el mateix, importants pel fet del perfil que té aquest pas, per cap altra aspecte.

SSIT2012: Friends. 
Un gran biker, vola a dalt de la bike, vull dir volar, metres de vols, veus com la bike deixa de tocar el terra i inicia el vol, una visió única.

Quan comentes, quan et comenten, tot passa a caminar força bé, sense fer-ho, en cap cas, per part meva, si no comparteixo, no camino, segur que no és l'única manera de fer, és evident, hi ha opcions per a tot a la vinya del senyor, i tant, però a mi m'agrada molt compartir per fer.

Anar a llocs fora d'Europa si no hi ha punts molt forts per aterrar-hi, difícil, molt. 

I faig referència únicament a bike, a Single Speed, en el sentit que per sortir a pedalar no cal masses comentaris, per fer el què fem nosaltres sense compartir opinions, no hi ha tram.  

Per això estem aturats, mirant a totes direccions, no per veure res, certament, sí per mirar d'entendre, i un cop això passi, aleshores fins i tot podria ser què deixi d'estar aturat, deixem d'estar aturats, fins i tot, o no, i no passarà absolutament res. Ho escric i millor deixar passar els objectius Single Speed d'aquest 2013, després passades aquestes, aquestes hores, veurem què en penso, què en penso, si segueixo pensant el mateix.

De moltes hores de converses, moltes als darrers dies, setmanes, des de després de la SSEC, avui hem fet un segon pas, ara ja passades les primeres lletres, ja no diré important, sí, significatiu.

Dies de SSEC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada