Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 31, 2013

Zones SOLO

I a la tercera va la vençuda, en el sentit que en aquesta edició de les 24 Ore de Finale Ligure 2013, estarem a la zona dels SOLO.


De fet  a aquesta edició sols som SOLO, no hi ha la categoria Team, aquesta ja es va celebrar la setmana anterior, però dins d'aquest escenari SOLO, nosaltres estarem dins d'un espai SOLO diferent de la zona preparada per atendre als SOLO. No tindrem corrent, vull dir no disposarem dels serveis de la zona preparada pels SOLO.



Demà, bé d'això en parlem diumenge, o dilluns.

Avui, el lloc de SOLO, per a nosaltres, a punt.
 


Molt emocionant la jornada, molt.

Aquest cop a la recollida de dorsals no hem coincidit amb en Marco, Marco la primera volta te la dedicarem, i tant que sí, i tant que sí.



Avui hem rodat, hem fet una volta al crcuit de demà, i ha anat de 10/10.



Les sensacions molt bones, millors encara, les millores a les bikes, les nostres a dalt de la bike la reducció de set quilòmetres vers els de la darrera edició ara de 11,1 Km. ajuda a millorar aquestes sensacions, i no per la distància, si no perquè tenim sort i ens ajuda el tipus de tram, que no és empíricament així, però sí anímicament, i amb això ja en tenim prou a casa, tema de pensament LOCAL.



Hem anat a sopar,  Pizza, cervesa, gelat, exactament com ahir, i idèntic a la darrera edició a Finale.

Ara descansant al mateix Hotel de l'any passat, aquest any des de l'extrem inferior del circuit no l'haurem de veure que ja està bé, més que bé.

Demà test Canberra.

Dies de Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada