Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de maig 28, 2013

No sóc de canvis jo, II

Sí de propostes a fer a mig termini, i si cal fins i tot canvis per fer a hores vista, però el temps em diu que aquests darrers porten sempre una cua llarga que bandeja de cantó a cantó.

Però i sempre hi ha un però la Spot Brand, i la meva bike, han demanat canvis immediats, i no sé com, però des de divendres fins ahir, ha sigut un no parar, per què ara sí, i fa hores no? fàcil, fàcil perquè de mentre en el sender Single Speed faig aquest pas enrere, és a dir, fer canvis d'ara per ara, en el sender del mur que ens protegeix darrera, blindat contra els destructors de murs, tot i ser tots nostres, aquest és manté fixat a un punt ara per ara inamovible, cal ser prudent, no et posessis entre dos d'aquests murs, no sigui que un destructor de murs vingui entre els dos cap a tu, i pensant així, sempre penso que millor no fer canvis, no sigui que un mur em caigui al cap, o el què proposo duri menys que una lluna, i sóc prudent, podria durar un dia.

SSIT2012: The Best Girls.
Aquests canvis tenen el seu risc, i tant, i tant, ja fa uns dies us vaig enumerar la llista de temes a millorar a les dues bikes, de fet la segona era la Vicious, ara no, i no perquè ara sigui la primera.

Hi ha dies per, i dies per, ahir era un dia per fer canvis a les bikes, i mirar de sortir a rodar durant el vespre-nit.

Quina decisió més encertada haver agafat la VW, sense ser Califòrnia, pel fet de poder portar les bikes senceres a dins sense desmuntar mai les rodes, que bé, que bé, que bé. Quina errada no agafar la VW versió Califòrnia, pel fet de no poder dormir al sostre de la mateixa.

El tema és que amb la diferència de preu de sostre o sense sostre, amb previsió paguem hotels de **** a cada lloc a on anem, perquè anem a pocs llocs, però ho podrem fer als propers quatre anys encara, està prou bé, oi?

Nosaltres no fem pernoctacions amb la VW fora de les cites de MTB a on anem. I en fem unes quatre l'any, 5.000€ per un sostre, o els  10.000€ de diferència entre la nostra VW i la Califòrnia al seu moment, ens deixava entre les 60 i les 110 pernoctacions, això a casa són 40 cites de MTB, o sigui, deu anys podent dormir d'hotel en hotel, esmorzar inclòs. En el cas de fer-ne quatre l'any, molts cops no en fem cap en un any.

Està clar, tot no podia ser, o sí, i el què va primar va ser que les bikes dormissin dins la VW senceres.

Ajustar el fre motivat per la substitució de la roda del darrera, una tasca infinita, infinita, OMG, OMG, OMG.

Ajustar la tensió de la transmissió de la Longboard, supera el mot infinit, i tant que sí.

Tema pneumàtics, curiós, un dia amb més calma us exposaré a on som, lluny d'on érem, molt, cal fer sender, i el què vàrem agafar ara fa uns  quaranta dies va ser un bon sender, dels millors. Quan dic amb més calma, crec que vull dir, fent referència a, un cop aquests que portem ara,  quedin ja enrere, i fem el salt als propers, i d'això falta una mica encara, una mica.

Ara posar remei a la manxa de peu, morta fa uns dies, ara posar remei, a la resta de líquid NoTubes.

Ara posar remei als petits detalls a rematar del equipaments d'estiu, de fet, petits detalls és un dir, perquè tornem a fer un salt, dels grans, i aquest serà quasi una torre sencera, no una bandera d'aquesta, perquè afecta a la VW, a la carpa, als equipaments sencers, és el què té sumar centímetre a centímetre, que guardats dins de caixetes per separat, passats els anys els trabuques tots a un mateix espai i entre tots composes una imatge que m'emociona. Però aquest darrer pas haurà de caminar després de, i passa per l'ajuda dels Trinxes, sempre disposats a fer-nos sentir d'allò més bé, o passa per casa, únicament ja per casa, veurem.

Hem après molt, mai massa, però molt. 

La llista un cop et poses en marxa, infinita, però també, també molt, i molt emocionant, i per tant com més llarga més emoció.

Dies de SSEC.

1 comentari: