Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de maig 17, 2013

Quan perseverar

És l'única via, tot fins i tot es fa més planer.

Sembla una frase fàcil, no ho és. Vull dir què quan cada dia segueixes un mateix sender, si aquest no té cruïlles, de trobar-te amb una pujada o una baixada de pendent considerable, l'opció és o fer, o fer.

Ara,avui, la SSEC2013 de Sant Gregori queda un xic més lluny que ahir, curiosament ahir fins la mitja nit va ser motiu de conversa al despatx, curiosament, això és bo, això és bo.

Imatge Xavier Font.
També ahir un europeu ens deia que encara ara estava assimilant l'aventura sensacional d'aquesta SSEC, així que és una satisfacció, ja no que la SSEC caminés bé, que també, si no també el fet que a mateixos moments en la distància estem entre les mateixes sensacions, entre les mateixes pensades, això ens dóna molta, molta tranquil·litat per fer, i aquesta darrera sensació és positiva, força positiva.

A diferència d'ahir, avui el sol passa a ser el protagonista principal, ahir n'era la pluja, no és que sigui millor o pitjor, però aquest sol, va ser el nostre gran amic a la SSEC, perquè dies abans, i dies després de la SSEC les condicions climàtiques haurien sigut costerudes de portar agafades de la mà a la SSEC. Tinc clar com són els camins de la zona de Sant Gregori quan plou, i tinc encara més clar la diferència entre com van ser aquests a la SSEC, pel sol que hi va caure, i com haurien sigut de ser la pluja la protagonista. Fins i tot en aquest aspecte tot ens va venir de cara.

Fresca a la nit, temperatura de MTB durant els set dies de la setmana de la SSEC, què més podíem demanar?

MTB, MTB, MTB.

I no va del temps aquesta petita crònica en cap cas. Però sí que és veritat que molts dels assistents em van comentar que el temps i el terreny estaven en perfectes condicions per a rodar en bike, i aquest fet és un dels què ens va ajudar a perfilar de manera positiva en aquesta aventura de la SSEC.

Mentre veus un espai com el de La Pineda, la sensació, abans, mentre i fins i tot després de ser proper a viure, de viure, i d'haver gaudit d'una bona aventura entre bikers Single Speed.

Dies de SSEC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada