Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de maig 19, 2013

Com sempre, el millor to

Pel millor moment, certament, certament.

Necessitàvem to, i estem aconseguint to. Per aquest motiu el tindrem que capitalitzar, ho mirarem, ho mirarem.



Tinc una segona imatge, però és tan transgressora que millor la deixo per una segona intervenció. Segona o propera, no ho sé.

Les he invertit, la imatge que havia d'anar a aquí, és a l'anterior intervenció, i aquesta ve de l'anterior, que he decidit que millor venia a aquesta aportació. Vull dir que el tram a que fa referència l'anterior aportació, és aquest.

Aquella imatge, la que ara és a l'anterior aportació, aquell tram, hi hem fet un test, i la Betty quasi no notava diferència entre un 32x24 i el seu 32x22, curiós, curiós, en canvi, notava més lleugera la meva bike de 9 quilos ben passats, que amb la seva de 9 quilos justos, també curiós, curiós, perquè porta també rodes més lleugeres, i a part de bike més lleugera, jo porto 440 mm de forquilla i ella 490, crec recordar en tot cas lluny dels meus 440 mm. fet que fa que la seva joia tingui un tren davanter més juganer.

També ho és què l'he vist atacar el tram amb la meva bike i el seu rostre era de devoradora de trams Single Speed. Aquesta però, d'imatge queda per a la posteritat de casa, no ara per ara del Blog.

Tot i que la imatge d'ella que he posat ja té un to força agressiu, deu ser per les converses de properes cites de bike que podrien ser, i de pensar que podrien ser mentre pedalàvem, ja rodàvem diferent tot seguit. I aquest canvi, pujada de tensió a dalt de la bike, té una component severa, com ho és que mai iniciem una picada de pedra que no tinguem intenció de portar a terme, després les circumstàncies poden canviar-ho tot, però d'entrada el pensament, el primer pensament d'avui encara ara està fent el seus primers metres per ser, mtb, mtb, mtb.

La crònica de la SSEC de demà matí ja la tinc a punt, una Surly la motivadora de la crònica, aquest cop primer imatge, per després fer la crònica. 

Dies de SSEC.

Fa uns dies que els pulsòmetres tornen a marcar el ritme, i també que les pendents cada certs dies, ara sí,a ra també, sempre per sobre dels 300m. + cada deu quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada