Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de maig 22, 2013

Per poder anar a dinar

I fer-ho un xic diferent, estaria bé sortir a pedalar, i tant que sí.

Però com fa res que el GG, va manar, i el cinema es va imposar, avui no sé a on anirem, si en bike, o si cinema, anar al cinema té la seva component positiva.

M'agrada molt veure películes al cinema, diria que quasi més que la bike, com? sí, sí, és cert, he de pensar que no, aquest és un espai de MTB, i tant que sí, però i sempre hi ha un però, o no, i ara sí, la bike no serà sempre, oi que no, i el cinema passarà sempre per sobre de la bike, segur, segur.

SSIT2012. 
Jo una película de bikes no me la miraria mai, no així una película de MARVEL, tant li fa si és bona o no, no té cap importància, les he de veure, o una creació de l'Almodovar,  des de la primera fins l'última, o una de Dràcula, i d'aquest tant li fa que sigui d'en Browning, o d'en Coppola, amb quasi seixanta anys de diferència, o el Septimo Sello de Bergman, o La Jungla de Cristal, totes, pero totes les he vist una vegada, dues, tres, no té importància, la Trilogia del Senyor del Anells, no ho sé, trenta vegades, i quedaria curt, quaranta o cinquanta El Retorn del Rei, sembla ara que ho escric que no pot ser, però és, és. Per l'escena de Casablanca de Curtiz,  Bogart-Bergman, no us puc dir per sobre d'on passaria, per la música de Steiner, bé, seria una crònica extensa, segur, segur, amb una bibliografia d'una temàtica i prou, una mica més extensa que tota l'història del MTB junta, una mica més i prou.

SSIT2012. 
Puc dir què en aquesta línia m'agrada veure películes, un mica, una mica, en aquest sender, sí, millor per prudència per a tots, restar lluny de tots i de tot, si parlem de Single Speed, vull dir, què, és evident, no ens entendrem, normal, normal.

Quilòmetres, aquest mes, no ho sé, desnivell, no ho sé, comparativament amb l'any anterior, ni la més remota idea, zones de treball amb el pulsòmetres, baixes, molt baixes, xifres concretes, això baixes molt baixes, més encara, dies de moltes converses, també perquè no, també de MTB.

Doncs això anem a dinar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada