Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de maig 23, 2013

Avui tindrem el primer tram SSEC

Portat a la realitat per en Josep.

Són moltes les escenes de compartir bones sensacions a la SSEC amb d'altres bikers Single Speed.

Imatge de Xavier Font.
Per una banda, les anades i tornares a Granollers ja s'han acabat, toca nova arrancada, ara a fer el meu tram de casa de radi més gran, a on veurem si podem consolidar aquesta pedalada, veurem.

De mentre tenim la visió SSEC de fons, és veritat, però cal consolidar a on volem dirigir-nos, i ara per ara de converses, de moltes converses, sembla que n'hi ha una que pesa més que la resta.

Les coses, fem el què fem roden, sempre roden, és qüestió d'entendre, de mirar d'entendre el sentit de gir, seguir-lo amb la mirada i mirar de veure quelcom. De mentre ho fas, vegis o no vegis res el què sembla segur,  és que  ja t'haurà passat la vida.

No en té res de fàcil, és evident, si ho fos de fàcil, la feina feta de la SSEC no es veuria, també és veritat què un cop ja està feta, es podria haver fet de moltes altres maneres, segur, però és com tot, ara un cop passada la SSEC, un cop ja ha anat prou bé, ara veiem d'altres alternatives, jo no però, vull dir què segur que hi ha sempre bones pensades, a sí, això volia dir, no facis canvis sobre quelcom que funciona, perquè pel què veig, ara gaire bé res funciona.

Una bona pensada no pedalar a la SSEC, una bona pensada. Ho dic pel fet que si en Josep la caiguda en bike tan desafortunada l'hagués patit a la SSEC, no puc ni pensar què hauria passat.

Dies de SSEC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada