Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de maig 19, 2013

Després de la SSEC

Però mentre som entre cròniques SSEC, i fins avui per sensacions reals, per percepcions intangibles la bike queda en posició de ser admirada, no de rodar.

La SSEC és un escenari majestuós, a on l'impacte emocional, ha donat pas, ha obert una porta d'entrada a una aventura  infinita, segur que no, que serà finita, però avui sense fi, i a on van passant els dies i la intensitat ha anat a més, no a menys.

Avui mateix des del centre més centre de la capital catalana, les collites de calidesa de la SSEC han explotat càlidament entre els comensals, ha sigut un tram de somni, un altre cop, un altre cop, OMG, OMG, OMG.

Avui la imatge no serà SSEC, sí essència SSEC, i podreu pensar, però la imatge hi té a veure?, i la contesta és clara, segur, segur, segur. 

Un bon Drac, un bon vol, un genet, espai per crear somnis, tornen les Fades de la foscor, ara per ara lluny de la nit, tornen lentament els cavallers de la llum, i imperen adormides les falgueres màgiques. 


És que en el punt on sóc, és inevitable fer sender en una altra direcció que no sigui cap a on l'estem fent.

Dies de SSEC. 

Estaré ja volant amb el meu Drac des de fa una estona?

1 comentari:

  1. Con pot ser que una celebració familiar porti caires SSEC?

    Senzill, perquè teníem molts propòsits 2013, i els teníem, tenim aturats, i gràcies a les converses mentre compartíem taula, les seves opinions van ser un catalitzador per a nosaltres.

    Crec que per ser mokt més grans que nosaltres van ser un referent, segur que va ser per això.

    Dies de SSEC.

    ResponElimina