Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de maig 28, 2013

Una vegada hi havia una SSEC

A on nosaltres hi vàrem participar, certament, certament.

Mesos i mesos de proposar, de corregir, de millorar, d'equivocar-nos, ara sí, ara també, de propostes, propostes, i més propostes, com, a on, qui, quan, per passats els mesos, molts, mai masses, fer la primera proposta oberta, i tot seguit, quedar ja exposats obertament per a uns bikers Single Speed d'arreu d'Europa.

No som de fer soroll quan treballem, des de la SSEC, des de fa un any molt tocat, des de en fa tres de molt ben tocats, des de en fa set de tocats que una idea em ronda pel cap.

La vaig comentar amb un grup de bons bikers amb qui vàrem coincidir a Finale 2009, recordo perfectament el lloc de la zona Girona per on estàvem pedalant, després passats els anys, ho vaig comentar amb un segon grup de la zona de Girona, i ara seguint el fil dels camins i els senders, de fa unes hores, aquest, aquesta setmana veiem com tornem a fer un salt de proporcions considerables.

Imatge de Xavier Font: Somriures SSEC.
Tothom fa el seu salt, i no un, si no molts, de fet decidir si fer-ne un, o més d'un,  és un fet molt personal.

Jo mateix ahir de matinada vaig veure clar un aspecte de la distribució del despatx que feia anys que no aconseguia treure'n l'entrellat, són sempre petits detalls, però us puc ben assegurar, que la suma de petits detalls sumen per a fer tot de cop, sense cap mena d'estridència un salt de proporcions considerables.

També és veritat, com us deia ahir comentant la meva participació a les Guilleries del 2007, què un 62 per a mi va ser un resultat magnífic, per a d'altres bikers aquesta posició ni existeix, és lògic que sigui així, està dins del correcte que això sigui així, això no nega res, ni què per a mi sigui un gran resultat ni què per un altre bikers no sigui ni un resultat, és tan senzill com no coincidir a una conversa, ni a un mateix lloc, i si pot ser ni a un mateix planeta, aquest darrer punt sol ser el més comú, uns i altres són de planetes diferents.

Vull dir amb això que el què és per a mi una fita de MTB, per a un altre biker pot ni ser un concepte de MTB, i tant que sí, i tant que sí. I ja va bé que sigui així, si no tots feríem el mateix, i això quasi que no cal, oi que no?

La SSEC2013 de Sant Gregori va ser viscuda de mil maneres, no diré diferents, o sí, però en tot cas de mil maneres.

Dies de SSEC. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada