Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de maig 02, 2013

Caminant cap als USA

És que nosaltres podem exposar les anècdotes internes del darrer any de la SSEC2013 de Sant Gregori, pel fet què no hem de donar una imatge de correcció des del punt de vista de fer veure que som molt professionals, bàsicament en primer terme, perquè no som professionals de l'organització d'esdeveniments de MTB, i en segon terme, perquè no tenim cap interès en ser bons en això, vull dir què el nostre únic objectiu era que una grup de bikers europeus del Single Speed passessin un cap de setmana gaudint de poder compartir aquesta modalitat, el Single Spped.


I per tant té molt de sentit el fet de proposar un Making-of, a on quedarà clar que no som en cap cas especialistes del món dels esdeveniments de sector de la bicicleta. És més en el meu cas prefereixo no tenir-ne ni idea del què vol dir ser del sector dels esdeveniments de MTB, perquè aleshores seria del sector, i el gaudir a dalt de la bike, passaria a ser diferent, ni millor ni pitjor, diferent.

Ens apassiona el Single Speed, sí, el MTB, en general, i tant. D'altres modalitats també, com el CX, com la carretera, i tant, però practiquem únicament aquesta disciplina tan singular del 1x1des de fa quatre dies, és a on som.


Dies de SSEC.

Preparant-la, us en puc avançar una, oi que sí?

TOMA-TOMA-TOMA!!!,

I dues, oi que sí?

Attention, Stop!!!

I love the family Single Speed.

Xavi et necessitem, parlem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada