Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de març 05, 2011

Temps de gaudir?

No voler ahir, i avui perquè així vaig a exposar-ho, gaudir de masses reptes als propers dies pel que fa a bikes, no és res que no sigui interessant. Fins i tot sortir avui amb la meva ASR-SL podria ser una bona pensada, però cal refer-la tota i ja seria la tercera vegada que ho faig per després no fer-hi en cap cas més de 50 Km. abans de tornar-la a desmuntar.

Un dia curiós, de sol, de fred, curiós perquè ahir nevava i feia sol, avui fa sol i el fred és el d'ahir, però sense la neu.

Un dia que pot ser de bike, o no, les properes hores ens ho diran.

Les circumstàncies fan que el color sigui el dels grans dies, no necessàriament de bike, però el que no sé, és si això pot ser, bé sí que ho sé, però és com tot, cal voler veure-ho.

Una ASR-SL negra, antagònica o complementaria? per això tan captivador.

Una ASR-SL, ben muntada, són 9,8 Kg. sí, sí, i si les rodes van a on d'anar, per sota dels 1.450 g. dels 9,8 als 9,7, i si els pedals van a on han de ser 165 g. anem a 9,6 Kg. i si l'invent d'en Colorado va, que va, 9,3 Kg. són però dades que avui no van, no necessito menys pes, però això, que jo no en tingui la necessitat, no implica que la dada no sigui interessant, a l'inrevés pot ser-ho encara més.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada