Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de març 27, 2011

Definitiva.

Les imatges de la SOLO-SS, substituïdes, dit això:

És que ahir pedalant, vaig tenir temps de tractar amb mi mateix, a les primeres hores després tot està molt confús, d'aspectes sobre la Vicious que d'altre manera no encararia.

El perquè d'aquests pensaments, uns funcionals, d'altres no, sí des del punt de vista del rendiment escalant, per a mi la visió escalant del tren davanter, del conjunt forquilla-boixa, potència-manillar fa que tingui bones percepcions. Ja no dic que les sensacions de que la bike no frena, no pot ser una opció ara sí ara també, oi que no?

Anem a pams.
 
El primer aspecte, el que em motiva d'aquesta disciplina és anar amb la 29" SS i rígida, com si anés  amb la 26" 2x9 i doble suspensió, això ara per ara està ben encaminat, molt ben encaminat.

El segon aspecte,  el pes decididament amb la Vicious no és l'aspecte més important mentre no ens acostem perillosament als 11Kg. Això em permet de poder mirar components que fins ara no estaven a la llista de candidats pel seu pes elevat, avui sí que hi són.

Tercer aspecte, tija-potència-manillar, la NewUltimate em donarà com molt bé em recorda en Colorado cada dia que coincidim rodant, un disgust, he de tornar a la Thomson Elite, la potència de 115 mm. i 6º que porto ha de ser de 100 mm. i 0º, és a dir la Thomson 4x, el manillar és correcte funcionalment però no és el manillar, "qui no té tall rosega els ossos", ara per ara fa la seva funció, però no serà.

Els definitius però ara d'entrada de titani, l'origen però l'he de comentar amb el Miki. Previ vistiplau d'en Colorado.

Quart aspecte, rodes, el conjunt,  he de saltar a unes boixes o bé Phil Wood o bé Chris King, no persegueixo pes, King no em dóna confiança pel manteniment que requereix, si més no per l'experiència de casa, haurà d'entrada de ser Phil Wood el que rodi amb mi  a les properes aventures, per cert el pinyó a punt d'aterrar de USA no em servirà, Phil Wood porta rosca, crec recordar.

KISS-OFF (single-speed-mountain).


D'entrada negres amb el detall vermell ja m'està bé.

El pinyó haurà de ser seu també.


El cinquè aspecte, els frens, el davanter baixa els seu rendiment de manera perillosa a baixades de certa duració, i de quina manera, de quina manera, crec que el líquid de fre no fa la seva feina ni les pastilles.

Coincideixo en aquest punt amb en Narcís de BiciOci la seva 429 té manca de frenada en la mateixa situació. Bé ja no estic tan sol, en Colorado ja va amb 180-160, ara vol canviar frens per uns de més potència que els Shimano XTR 2007 i mirar de tornar als 160-160 mm. 

Shimano 2007 amb pinces 2003 o Hope encara no sé quin model d'aquest darrer, els dos de 180 mm. sempre i Post Mount inevitable, la meva forquilla no accepta SI.


 http://www.bike-components.de/products/info/p24450_Race-X2-v-h-Set-Scheibenbremse-.html

Aquests també els veig interessants.


Tot això no sé si abans o després de la fita de primer de Maig, no ho sé.

He de parlar amb en Narcís i en David.

No dic amb en Colorado  perquè això ja ho fem cada dia.

El sisè  i darrer aspecte, "LA CADENA DE 7-8V sempre per a SS". El perquè no cal, oi que no?

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada