Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de març 25, 2011

SOLO-SS Epic Ride.

Demà primer test seriós, silenciós, per veure on sóc per a poder afrontar la propera cita de MTB.

Dic, esmento "silenciós" perquè està molt bé poder pensar que podré patir-gaudir entre el silenci de la Vicious, entre la mirada silenciosa de la SS.

Avui en David del BiciOci m'ha proposat de modificar la inclinació del manillar de la Vicious, ara les puntes miren un xic més a munt.

La proposta de demà, sortida de casa a les vuit, per mirar d'evitar d'equipar-me massa i haver d'arrossegar la jaqueta tota la sortida, vull dir que aniré de primavera, pirates, jersei de màniga curta, armilla, manegots, i guants d'estiu, portaré també un Buff i res més.

Per menjar, esmorzar de cereals a casa, per seguretat portaré un Powergel, a Sant Celoni, miraré de comprar fruits secs, i a Arbúcies una rajola de xocolata amb ametlles. Els que tenia de fruits secs, una bossa petita, han caigut entre setmana. Miraré d'esmorzar a Arbúcies, Can Sitra, els fruits secs haurien d'evitar una sogona parada similar, però no sé si podrà ser.

La ruta (m.+ acumulats). Casa, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Mònica, Creu de Rupit, Santuari del Corredor(+500), Sant Celoni, Campins, Gualba, Riells, (1.000) Arbúcies, Garolera (1.800) Sant Marçal, Les Illes, Collformic (2.300), Pla de la Calma, pantà de Vallforners, La Terraco, La Roca del Vallés, Parpers (2.700) Argentona, Mataró, Cinc Sènies i casa (2.950).

Per pocs metres no serà èpica però ja estaria més que bé poder assolir una sortida com aquesta ara a aquestes dates. Si vull superar els 3.000 m. caldrà enfilar cap al Turó de l'Home, o cap a Can Bruguera des d'Argentona.

Serà SOLO,  demà caldrà tenir el cap ben despert perquè no crec que parli amb ningú des de primera hora fins l'arribada a casa, fora de a la caixa del super i a l'hora d'esmorzar. Una mica com a les Guilleries on anar al vagó de cua té això, sort que a aquestes darreres sempre hi ha  la incombustible Betty a cada punt d'avituallament per donar-me aliments i molts i molts  ànims.

Demà però serà això "SOLO Epic Ride", el que deia "si no vols pols no vagis a l'era".

Previsió de consum d'aigua, calculo entre sis i vuit bidons de 750 ml. No portaré sals al segon bidó, hauria però no en portaré. A la propera sí.

A les dues primeres hores ja veuré si beuré aquests bidons d'aigua, i si no és,  és perquè la èpica no serà. Pedalar ja té això, hi ha dies per a tot.

MTB, MTB, MTB.

Portaré llums, darrera i el Sigma Powerled.

No sé perquè intueixo que demà no podré assolir tants quilòmetres, i que la SS em posarà al meu lloc, bé som al dia abans,  veurem el que tenim passades les hores.

La propera intervenció sobre demà  podria ser,  "The day after".

1 comentari: